یک مطالعه پزشکی تازه نشان داده است که سطوح پایین ویتامین D خطر سکته مغزی را افزایش می‌دهد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ارم نیوز، محققان دریافته اند که ویتامین دی به عنوان یک ترکیب آلی برای عملکرد بسیاری از سیستم‌های اصلی بدن انسان از ایمنی گرفته تا متابولیسم استخوان ضروری است.

به نوشته روزنامه انگلیسی «دیلی اکسپرس»، «ویتامین D» با سلامت قلب و عروق نیز مرتبط است، زیرا کمبود آن خطر اختلال شدید خون رسانی به مغز را دو برابر می‌کند.

این عنصر در اپیدرم پوست تحت تأثیر اشعه ماوراء بنفش تشکیل می‌شود، بنابراین کمبود آن در انگلستان و کشور‌های مشابه که نور خورشید کمی وجود دارد مشاهده می‌شود.

پزشکان می‌گویند در ماه‌های زمستان می‌توان این ماده مفید را با خوردن ماهی چرب، تخم مرغ، جگر گاو و شیر به دست آورد.

مطالعات قبلی به این نتیجه رسیده که کمبود ویتامین D حداقل تا حدی، با تحریک مقاومت به انسولین در عضله قلب یک عامل خطر مستقل برای نارسایی قلبی است.

محققان تاکید کردند که کمبود ویتامین D یک عامل کمک کننده در افزایش خطر حملات قلبی، نارسایی احتقانی قلب، بیماری‌های شریانی، سکته مغزی و شرایط مرتبط با بیماری‌های قلبی عروقی مانند فشار خون بالا و دیابت است.

محققان تایید کردند که "ویتامین D" به عنوان هورمونی عمل می‌کند که بیش از ۲۰۰ ژن را در سراسر بدن تنظیم می‌کند.

سرویس بهداشت ملی بریتانیا توصیه می‌کند افرادی که در معرض نور خورشید نیستند و زیاد بیرون نمی‌روند، روزانه ۱۰ میکروگرم «ویتامین D» در طول سال مصرف کنند.


بیشتر بخوانید

تشخیص کمبود ویتامین D از روی زبان

مصرف ویتامین D مانع از ابتلا به کرونا نمی‌شود


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدی محمدنژاد
۱۷:۲۱ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
عالی بود
آخرین اخبار