![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، علی مولوی کارشناس دفتر فنی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر زیرسازی لازم برای طرحهای گردشگری گفت: عملیات اجرایی مراحل دوم و سوم زیرساختهای گردشگری چشمهبرم لردگان به پایان رسید.
او افزود: برای اجرای عملیات اجرایی مراحل دوم و سوم زیرساختهای گردشگری چشمهبرم لردگان ۲ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی تملک داراییهای سرمایهای هزینه شد.
بیشتر بخوانید
مولوی اضافه کرد: در این مراحل محوطهسازی، سکوسازی و پیادهروها اجرا و آماده بهرهبرداری شده است.
او به هزینه ۲ میلیارد ریالی برای اجرای مرحله نخست زیرساختهای گردشگری چشمه برم لردگان در سال ۱۳۹۹ اشاره و تصریح کرد: در دوران اجرای مراحل دوم و سوم زیرساختهای گردشگری این مکان امسال برای ۱۰ نفر در مدت پنج ماه اشتغالزایی شد.
مولوی گفت: در آینده ۲ مرحله دیگر زیرساختهای گردشگری چشمهبرم لردگان اجرا و این طرح در اختیار شهرداری لردگان قرار داده میشود.
انتهای پیام/ف