رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در کشور نظیر این دانشکده نیست، تولید محصولات سلامت محور برای ما مهم است و خط مشی اصلی این دانشکده قرار گرفته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، صادقی رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در دانشکده تولید علم به نسبت اعضای هیات علمی ۵/۱۷ به یک است که نشان از توجه ویژه برای تولید علم است.

او گفت : تا کنون ۲۴۵ مقاله در نشریات معتبر از این دانشکده به چاپ رسیده و ۱۳۲ طرح تصویب شده است.

صادقی افزود : این دانشکده مجهز به آزمایشگاه‌های آموزشی وتحقیقاتی، کنترل کیفیت مواد غذایی، آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی و آزمایشگاه علوم تغذیه است.

او افزود : ارتباط خوبی بین صنایع استان اعضای هیات علمی دانشکده وجود دارد و برای توسعه همکاری‌ها با پارک علم و فناوری استان اعلام آمادگی می‌کنیم .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.