بر اثر درگیری بین پلیس و ساکنان حومه ریو دو ژانیرو برزیل حداقل ۷ نفر کشته شدند.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، بر اثر درگیری بین پلیس و ساکنان حومه ریو دو ژانیرو برزیل، حداقل ۷ نفر کشته شدند و اجساد آنها در جنگل پیدا شد.

ساکنان این محله حاشیه نشین پس از درگیری و تیراندازی ماموران پلیس، ۷ جسد را در باتلاقی در نزدیکی محله زاغه نشین سائوگونکالو که بخشی از شهر ریو دو ژانیرو است، پیدا کردند. ساکنان محلی معتقدند که با گذشت زمان اجساد بیشتری کشف خواهد شد.

یکی از اهالی در گفتگو با رسانه‌ها گفت: «اجساد کشف شده در جنگل‌ همه نشانه‌هایی از شکنجه داشتند. آن‌ها به طرز فجیعی رو هم ریخته شده بودند. این بطور واضح یک قتل عام است.»

این درگیری پس از مرگ یک افسر پلیس در حین گشت زنی در روز شنبه در این منطقه آغاز شده بود.

برزیل در بین پر قتل‌ترین کشور‌های جهان قرار دارد و خشونت منجر به قتل خصوصا از طرف پلیس در این کشور هنوز یکی از بزرگترین نگرانی‌ها به شمار می‌رود.  

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار