مدیر جهاد کشاورزی اردل، از ۷ مورد تخریب و قلع و قمع تغییر کاربری غیر مجاز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سعید خسروی مدیر جهاد کشاورزی اردل گفت: ۷ مورد تغییر کاربری مورد شناسایی قرار گرفت که پس از محکومیت و قطعیت یافتن احکام صادر شده، تخریب این بنا‌ها توسط جهاد کشاورزی با همراهی نیروی انتظامی و در راستای صیانت از حقوق عامه و بر اساس قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی صورت پذیرفت.

او افزود: اگر کاربری یک هکتار زمین را به هر دلیلی به کاربری غیرکشاورزی تغییر دهیم، ۸ تن محصول را از دسترس خارج می‌کنیم و به عبارتی اگر این تغییر به نوعی جبران نشود و محصول غذایی دیگری تولید نشود، ۲۰ نفر گرسنه خواهند ماند.


بیشتر بخوانید


خسروی اضافه کرد: حفظ کاربری و امنیت غذایی ایجاب می‌کند تا راهکار‌های متفاوتی را در این زمینه به کار گیریم، از جمله بهره‌گیری از توان و ظرفیت سامانه ۱۳۱ است که با استفاده از آن شهروندان می‌توانند تغییر کاربری‌های غیرمجاز را اطلاع دهند

او با اشاره به اینکه تغییر کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی هشداری جدی برای تأمین امنیت غذایی در آینده خواهد بود، گفت: توجه به اصل پیشگیری از وقوع جرم باید مقدم بر سایر سیاست‌ها و روش‌های اجرایی و عملیاتی یگان‌ها باشد تا هزینه‌های اجتماعی اقدامات حفاظتی کاهش یابد.

خسروی افزود: اراضی کشاورزی در معرض خطر تغییر کاربری اراضی از سوی برخی افراد سودجو هستند که باید با نظارت جدی دستگاه‌های متولی مانع تغییر کاربری اراضی این مناطق شد.

خسروی گفت: مردم می‌توانند با مشاهده تخریب و تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی مراتب را از طریق تماس با سامانه ارتباط مردمی حفاظت اراضی کشاورزی به شماره تلفن ۱۳۱ و یا با تماس با واحد‌های کشیک مستقر در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گزارش دهند.

او به کشاورزان محترم توصیه کرد: قبل از هرگونه تصمیم گیری در خصوص ساخت وساز با کارشناسان امور اراضی شهرستان و مراکز مستقر در دهستان‌ها مشورت کنند.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.