معاون عمرانی فرماندار گلپایگان با اشاره به پخت نان سبوس‌دار در این شهرستان، گفت: سهمیه آرد نانوایان در صورت استفاده از جوش شیرین کم می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مجید نوری معاون عمرانی فرماندار گلپایگان در جلسه تجلیل از پیشکسوتان صنعت آرد و نان این شهرستان، اظهار کرد: پیگیری‌هایی انجام دادیم تا در کارخانه آرد گلپایگان، سبوس آرد افزایش یابد و تعدادی از نانوایان به صورت آزمایشی آرد سبوس‌دار دریافت کنند.

وی با اشاره به افزایش سهمیه آرد نانوایان نمونه، افزود: بر اساس مصوبه کارگروه آرد و نان، سهمیه آرد نانوایان در صورت استفاده از جوش شیرین و تولید نان بی‌کیفیت، کم می‌شود.

معاون عمرانی فرماندار گلپایگان با اشاره به طرح مشکلات نانوایان توسط رئیس اتحادیه این صنف در کارگروه آرد و نان شهرستان، تاکید کرد: رضایتمندی مردم از پخت نان در اولویت است؛ لذا اتحادیه نانوایان کلاس‌های آموزشی در مورد نحوه پخت نان با کیفیت و بهداشتی برگزار کند.

انتهای پیام/ص

برچسب ها: سهمیه آرد ، کیفیت نان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.