به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سید موسی حسینی کاشانی در گفتوگویی با اشاره به برگزاری جشنواره مطبوعات دینی به میزبانی استان قم، اظهار کرد: با توجه به فعالیت مجموعههای گوناگون حوزوی و نهادهایی در همین راستا، چند سالی میشود که این دغدغه بهوجود آمده که جشنوارهای با عنوان مطبوعات دینی به صورت ملی و به میزبانی قم برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه قم در مقوله نشریههای دینی ظرفیتهای فراوانی دارد تصریح کرد: برگزاری جشنواره مطبوعات دینی میتواند تاثیر بسزایی در کیفیت تولیدهای رسانههای دینی داشته باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم بیان کرد: پس از پیشنهاد برگزاری جشنواره مطبوعات دینی به صورت ملی و به میزبانی قم با توجه به ظرفیتهای بالقوه و بالفعلی که در این استان وجود دارد با پیگیریهای مستمر توانستیم به نتیجه برسیم.
حسینی کاشانی با اشاره به تایید وزارتخانه مبنی بر برگزاری جشنواره مطبوعات دینی به میزبانی قم گفت: براساس سیاستگذاریهای انجام شده مقرر شد این جشنواره در سه محور برگزار شود که یک محور به بخش حرفهای اختصاص دارد که شامل موضوعها و شاخصهایی که در جشنوارههای مطبوعات وجود دارد میشود.
وی با اشاره به وجه تمایز سایر جشنوارهها با جشنواره مطبوعات دینی خاطرنشان کرد: در این جشنواره به موضوع دین به صورت شاخص توجه شده و بهترین تیتر، بهترین گزارش، بهترین محتوی با موضوع دین مورد ارزیابی جدی قرار میگیرد.
وی همچنین اضافه کرد: هر اثری که با محتوای دین توسط خبرنگاران در عرصه.های مختلف چه برخط و چه مکتوب منتشر شده باشد میتواند در این جشنواره شرکت کند.
حسینی کاشانی با اشاره به دیگر محور برگزاری این جشنواره تصریح کرد: نشریههایی که به صورت ویژه در بخش دین فعالیت میکنند که معمولا این نشریهها بیشتر شامل ماهنامهها و فصلنامهها میشود نیز مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.
وی ادامه داد: مطبوعات دینی نیز قرار است سه نسخه از آخرین شمارگان نشریههای خود را در اختیار دبیرخانه جشنواره قرار بدهند تا بهترین نشریههای دینی معرفی شوند.
وی با بیان اینکه بخش دیگری از این جشنواره نیز به موضوعهای مرتبط با دین اختصاص دارد که به صورت ویژه در نظر گرفته شده است گفت: عفاف و حجاب، فرهنگ شهروندی و فرهنگ وقف از جمله موضوعهایی است که به صورت ویژه دیده شده است.
حسینی کاشانی خاطرنشان کرد: این جشنواره میتواند کمک بسیاری به وضعیت نشریههای دینی داشته باشد و همچنین در ارتقای کیفیت موضوعها در نشریات دینی سراسر کشور منتشر میشود، موثر است.
وی اضافه کرد: دستگاههای مختلفی مانند جامعه المصطفی، شهرداری، دفتر تبلیغات و چند نهاد دیگر برای حضور در این جشنواره اعلام آمادگی کردند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی قم در پایان از پیشنهاد برگزاری جشنواره بینالمللی مطبوعات دینی خبر داد و بیان کرد: باتوجه به ظرفیتهای جامعه المصطفی در قم امیدواریم بتوانیم این جشنواره را در سالهای بعدی نیز به صورت بینالمللی دنبال کنیم.
نخستین جشنواره ملی مطبوعات دینی به همت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، در فضای رسانه کشور طرحریزی و اجرا، و پس از اعلام فراخوان در هشتم شهریورماه سالجاری، مورد استقبال اهالی رسانه از سراسر کشور قرار گرفت، به نحوی که مهلت آن تا ۳۰ آبانماه جاری تمدید شد.
علاقهمندان جهت شرکت در این رویداد ملی به سایت جشنواره به آدرس qom.pressfestival.ir مراجعه نمایند.
انتهای پیام/ز