![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، زهرا آهنگرزاده کارشناس مرکز پیشبینی ادارهکل هواشناسی خراسان رضوی گفت: بیشینه دمای امروز مشهد ۸ درجه سلسیوس پیشبینی شده است که نسبت به دیروز یک درجه افزایش دارد و این رقم تا روز دوشنبه هفته آینده به ۱۷ درجه خواهد رسید.
او کمینه دمای دیشب مشهد را ۳ درجه زیر صفر عنوان و افزود: کمینه دمای هوای مشهد در این مدت به تدریج افزایش یافته و به بالای صفر میرسد که برای اواسط هفته آینده بین ۵ تا ۶ درجه سلسیوس پیشبینی شده است.
کارشناس مرکز پیشبینی ادارهکل هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: برای امروز و فردا جوی پایدار در خراسان رضوی حاکم خواهد بود و طی این مدت افزایش آلایندههای جوی و کاهش کیفیت هوا در مشهد ادامه خواهد داشت.
آهنگرزاده بیان کرد: از روز یکشنبه هفته آینده افزایش ابرناکی همراه با احتمال بارشهای پراکنده به ویژه برای مناطق غربی خراسان رضوی پیشبینی شده است.
انتهای پیام//ص.ب