به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، با رای اعتماد نگرفتن حسین باغگلی و مسعود فیاضی از مجلس برای تصدی وزارت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم، امروز نام یوسف نوری به عنوان سومین گزینه پیشنهادی این پست رسانهای شد. نامی که از سوی رئیسی مطرح و در مجلس اعلام وصول شد تا با لغو تعطیلی هفته آینده مجلس، هفتم آذر، تکلیف صندلی وزارت در آموزش و پرورش روشن شود.
نوری که سابقه مدیریتی در آموزش و پرورش و حوزه ستادی را داشته است تا حدی نسبت به دو گزینه قبلی برای جامعه فرهنگیان شناخته شدهتر محسوب میشود، هرچند که بیش از یک دهه با فعالیت در این وزارتخانه فاصله گرفته است. به هر ترتیب او که گزینه پیشنهادی اعلام شده است برنامههای چهارساله اش برای تصدی وزارت را اعلام کرد.
او در این برنامه ضمن توصیف وضعیت موجود، چالشهای وزارت آموزش و پرورش را در چند بخش طبقه بندی، تبیین و برای آن راهکار ارائه کرده است. در این بخش مشروح کامل این برنامه قابل مشاهده است.
انتهای پیام/
چگونه است برخی از اساتید دانشگاه و معلمین دانشجویان و محصلین را تشویق به مهاجرت به کشورهای اروپایی و آمریکا می کند ولی خودش با چنگ و دندان به دانشگاه و ایران چسبیده و رهایش نمی کند آیا در ماموریت بسر می برد تا ایران را خالی از نخبه بکنند و یا با میان کشیدن ثروت قصد دارند ترمز نخبه های این سرزمین را بکشند که گاها مشاهده می گردد نخبه هایی که در پی کسب علم و دانش بودند با تحریک اساتید محترم و معلمین دلسور از کسب موفقیت از طریق علم سست گردیده راه دیگری پیش گرفته اند.
چرا معلمین ترجیح می دهند تا بجای شناساندن قهرمانان ایران به دانش آموزان،یک فوتبالیست اروپایی را قهرمان و الگوی فرزندانمان معرفی کنند.
لطفا با جدیت دستور فرمایید تا کلاسهای تابستانی که مدارس فقط و فقط به منظور کسب در آمد و پرشدن اوقات معلمین برگزار می گردد بر چیده شود(واقعیتی تلخ که بیانش خط قرمز برخی از معلمین گردیده است)
اکثریت دانش آموزان فرصت یادگیری حرفه را که در تعطیلات تابستان صورت می گرفت را از دست داده اند و از دروسی که باید معلم در طول دوره تحصیل تدریس نماید با همانها در تابستان خودشان را سرگرم و وقت دانش آموزان و خانواده ها را می گیرند
خانواده ها اسیر شده و برای مسافرت نمی توانند برنامه ریزی کنند .مهندسین و پزشکان و خود معلمین کنونی همگی همانهایی هستند که در گذشته به جای کلاس درس در تابستان کلاسهای هنر و یا فراگیری حرفه را طی کرده اند که همین موضوع برای تعیین هدف بسیار کاربردی بود
نخبگان و مهندسان و پزشکان و معلیمن کنونی همانهایی هستند که در مدارس با برگزاری جشنهای پیروزی انقلاب به آنها یاد آوری می شد که برای بدست آوردن این عظمت کنونی و پیروزی انقلاب (البته از نظر وفاداران به نظام و انقلاب نه غربگرایان که وجود خود را به غرب سپرده اند)جوانان مومن وطن پرست و غیرتمند که حاصل امید خانواده هایشان بودند خون داده اندو برای آسایش امروزی ما از همه آرزوها و امیدهای خود گذشتند پس لطفا اجازه فراموشی رشادتهای آن قهرمان ها را ندهید