به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفـت: به طور میانگین از هر هکتار انارستان داورزن، ۲۵ تن محصول تولید میشود؛ خشکسالی، کمبود بارشها و سرمازدگی میزان سطح باردهی باغات انار را کاهش داده به طوری که حجم تولید انار در داورزن نسبت به ۲ سال قبل حدود ۳۰۰ تن کاهش یافته است.
بیشتر بخوانید
او افزود: محصول انار این شهرستان ارگانیک است و روستای نهالدان داورزن قطب تولید انار در شهرستان داورزن است و محصولش به استانهای مجاور هم صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی داورزن با اشاره به ارقام عمده انار تولیدی این شهرستان شامل شاهوار، لیلی، ملس و ترش ادامه داد: وجود صنایع تکمیلی و فرآوری تهیه سس، رب و محصولات بهداشتی و آرایشی از ضایعات این محصول، فرصت مناسبی برای ایجاد اشتغال و درآمد زایی است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام//ص.ب