محققان دانشگاه تورنتو تاثیر موسیقی برفعالیت مغز را بررسی کردند.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ساینس دیلی، تغییرات در مسیرهای عصبی مغز با افزایش عملکرد حافظه در تست‌های عصب‌روان‌شناختی مرتبط است و از پتانسیل بالینی مداخلات شخصی‌شده مبتنی بر موسیقی برای افراد مبتلا به زوال عقل پشتیبانی می‌کند.

محققان دانشگاه تورنتو کانادا، تغییرات ساختاری و عملکردی را در مسیرهای عصبی شرکت کنندگان حاضر در مطالعه، به ویژه در قشر جلوی مغز که مرکز کنترل مغز است و در آن فرآیندهای شناختی عمیق رخ می‌دهد، گزارش کردند.

محققان نشان دادند که قرار دادن مغز بیماران مبتلا به زوال شناختی در مراحل اولیه در معرض موسیقی برجسته، یک شبکه عصبی متمایز متشکل از نواحی مختلف مغز را فعال می‌کند که بعد از یک دوره گوش دادن روزانه به موسیقی، تفاوت‌هایی را در فعال‌سازی نشان می‌دهند.

کورین فیشر، سرپرست این تیم تحقیقاتی، گفت: مداخلات مبتنی بر موسیقی ممکن است یک مداخله عملی، مقرون‌به‌صرفه و در دسترس برای افرادی باشد که در مراحل اولیه زوال شناختی هستند.

درمان‌های موجود برای بیماری آلزایمر تا به امروز فواید محدودی نشان داده‌اند. در حالی که مطالعات کنترل‌شده بزرگ‌تری برای تأیید مزایای بالینی مورد نیاز است، یافته‌های ما نشان می‌دهد که یک رویکرد فردی و خانگی برای گوش دادن به موسیقی ممکن است مفید باشد و اثرات ماندگاری بر مغز داشته باشد.


بیشتر بخوانید

انتهای پیام/

برچسب ها: مغز انسان ، موسیقی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۸ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
من خودم یه آهنگ خیلی خیلی خیلی ملایم ساختم که اینقدر آرامش بخشه که هر کی شنیده خوابش گرفته
آخرین اخبار