فیاضی به بیان توضیحاتی درباره برنامه های خود برای تصدی وزارت آموزش و پرورش پرداخت.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود فیاضی گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی پست وزارت آموزش و پرورش در صحن علنی مجلس در دفاع از برنامه های خود گفت: لازم است از همه عزیزانی که با جدیت در مخالفت و موافقت با من صحبت کردند صمیمانه تشکر کنم. قطعا مهم ترین دغدغه‌ این روزها ارتقا آموزش و پرورش است که ۴۰ درصدِ دولت و نزدیک به ۵۰ میلیون از جمعیت کشور با آن درگیر هستند.

وی ادامه داد: من مشکلات نمایندگان را می‌شناسم و به هیچ وجه شان نمایندگی را نادیده نمی‌گیرم. آموزش و پرورش در هر کشوری آئینه تمام نمای آینده آن کشور است و اندیشمندان معتقدند اگر می‌خواهید آینده یک کشور را ببینید به آموزش و پرورش امروز آن نگاه کنید، به همین دلیل به این دستگاه بزرگ نگاه هزینه‌ای نباید داشته باشیم، بلکه تمام هزینه‌های آن سرمایه‌ای است.

فیاضی افزود: انقلاب اسلامی ایران ماهیت ایدئولوژیک و انقلابی داشت؛ بنابراین نیرو، تفکر و اندیشه قلب این ماجرا است، آموزش و پرورش باید محوری‌ترین وزارتخانه کشور باشد. اگر این نکته‌ها را قبول داریم باید آموزش و پرورش نقش تحولی در اداره کشور داشته باشد.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: این دستگاه باید نیروی انسانی زبده برای تمام دستگاه‌ها پرورش دهد کما اینکه در اول انقلاب شاهد بودیم وقتی دستگاه‌های حاکمیتی در حال شکل‌گیری بودن این معلمان بودند که مأمور شدند تا ساختار و سازه سایر دستگاه‌ها را بنا کنند، از سوی دیگر در دفاع مقدس ۳۶ هزار دانش آموز شهید و ۵ هزار معلم شهید داشتیم و بعد از گذشت ۴۰ سال از انقلاب نیز شهید علی لندی و شهید حججی حاصل پرورش همین نظام تعلیم و تربیت هستند بنابراین باید این دستگاه را پاس داشت.

وی افزود: نکته مهم این است که وزارت آموزش و پرورش از جایگاه والایی برخوردار بوده و معلمان قلب این رآکتور مهم هستند که نیروساز و انسان‌ساز است و معلم نیز یعنی تفکر، اندیشه، خلاقیت و ابتکار که وقتی درگیر معیشت باشد نمی‌توان این پتانسیل‌ها را به فعلیت رساند بنابراین باید رتبه‌بندی معلمان را فارغ از اینکه به آن به عنوان مشکل هزینه‌ای نگاه کنیم به هر طریق اجرا کنیم.

قلب راکتور آموزش و پرورش معلم است

فیاضی تصریح کرد: بودجه آموزش و پرورش در سال گذشته ۱۳.۴ کل بودجه کشور بوده است که متأسفانه امسال ۸.۸ شده است یعنی در یک سال با ۴.۶ کسری بودجه مواجه بودیم در حالی که در کشور‌های توسعه یافته هیچ‌گاه سهم این وزارتخانه نسبت به بودجه کل کشور از ۲۰ درصد کاهش پیدا نکرده است بنابراین همین کسری بودجه باعث شده که رتبه‌بندی معلمان اجرا نشود ضمن اینکه رتبه‌بندی معلمان مربوط به گذشته بوده کما اینکه در سال ۹۰ در سند تحول بنیادین و در سال ۹۹ در سیاست‌های کلی ابلاغ شده از سوی رهبر معظم انقلاب و در سال ۹۵ در قانون برنامه پنجم توسعه به آن تأکید شده بود.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در ادامه افزود: رتبه بندی، قانون امروز و دیروز نیست و در سال ۱۳۹۰ در سند تحول مورد اشاره قرار گرفت و در سال ۱۳۹۹ در سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب اسلامی و در برنامه پنجم توسعه نیز به آن توجه شده، اما به آن نپرداختیم. با توجه به اینکه این موضوع در برنامه آمده است، باید در بودجه‌های سنواتی دیده می‌شد، لذا جدیتی لازم است تا مسئله حل شود.

وی افزود: معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد، اگر معلم قرار است با دانش آموزان وقت بگذراند و روی روش و منش آن‌ها کار کند، نباید دغدغه معیشت خانواده را داشته باشد. همانطور که رئیس جمهور در اظهارات خود گفت این مسئله یک بار برای همیشه باید حل شود. معلم چنین جایگاهی باید داشته باشد، اما آیا به لحاظ فرهنگی در جامعه ما از چنین منزلتی برخوردار است. معلمی شریف‌ترین شغل است، اما آیا دانش آموزان نخبه علاقمند به این شغل هستند؟ بنابراین به فرهنگ سازی نیاز داریم، چرا که در جامعه و در فضای حاکمیتی این نکته مورد توجه نیست.

معلمان تنها بخش از بدنه دولت هستند که فیش حقوقی شان کم تر از حکم کارگزینی آن هاست

فیاضی تصریح کرد: کارکنان آموزش و پرورش که ۴۰ درصد کل دولت را به خود اختصاص داده اند، تنها بخشی از بدنه دولت هستند که فیش حقوقی آن‌ها از حکم کارگزینی شان کمتر است. اگر این نگاه به دانشگاه فرهنگیان وجود داشت، این دانشگاه دست چندم نبود. اگر دانشگاه فرهنگیان قرار است معلم پرورش دهد و پیشران تولید سرمایه اجتماعی باشد، باید از بودجه کافی و قابل توجهی برخوردار باشد. بودجه دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی کمتر از ۴۰ درصد دانشگاه تهران است. دانشگاه تهران یکی از دانشگاه‌های مهم است که رسالت خود را دارد، اما دانشگاه فرهنگیان با ۹۸ پردیس و مرکز بزرگترین دانشگاه دولتی است، اما به لحاظ بودجه ضعیف است.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در ادامه اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان به لحاظ هیات علمی هیچ تناسبی با رسالتش ندارد. این دانشگاه با جمعیت ۸۰ هزار دانشجو از ۵۰۰ نفر در هیات علمی برخوردار است که لذا نسبت استاد به دانشجو ۸۰ به ۱ است و نمی‌توان انتظار اتفاق خاصی از این دانشگاه داشت. آینده کشور در دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی رقم می‌خورد، بنابراین نیاز به عزم ملی است تا سهمیه دانشجویی از ۲۰ هزار به ۵۰ هزار دانشجو برسد و همه باید برای حل این مسئله کمک کنند.

فیاضی با بیان اینکه مدیری تحولگرا هستم و نقشه راهم سند تحول بنیادین است، گفت: آموزش در کنار پرورش و در عرض یکدیگر هستند، پرورش فدای آموزش نمی‌شود. موظف به اجرای سند تحول بنیادین هستم و مجلس سالانه و براساس ماده ۲۳۵ آیین نامه داخلی باید از من توضیح و گزارش بخواهد. در برنامه پیشنهادی درباره موضوعاتی که ارائه شده، اقدام عملی قابل سنجش انجام گرفته و جلسات کارشناسی متعددی با متخصصان برگزار شده، همچنین در مرکز پژوهش‌های مجلس گزارش سیاستی درباره آموزش و پرورش منتشر کردم، لذا برنامه‌هایی که ارائه شده حاصل کار کارشناسی است که موظف به اجرای آن خواهم بود.

وی یادآور شد: آموزش و پرورش و دولت سیزدهم اولین دولتی است که در گام دوم انقلاب تشکیل شده، بنابراین در همه عرصه‌ها باید نگاه ۴۰ ساله داشته باشد. ناراحتی شما از دولت بحق است و درخصوص آن صحبت خواهم کرد. ما در مورد نظام تعلیم و تربیتی حرف می‌زنیم که در مقیاس وسیع باید به آن نگاه کرد، وزارتخانه‌ای که با ۶۰ میلیون جمعیت مطرح است.

این روزها دانش آموزان سه درصد چاق تر شده اند

فیاضی تصریح کرد: ما در شرایط کرونایی به سر می‌بریم و کلاس‌های درس ۲۲ ماه است که تشکیل نشده است، دانش آموز از نعمت حضور معلم بی بهره است و در برخی مناطق به دلیل عدم زیرساخت‌ها مشکل داریم، دانش آموزان هر روز ۵ هزار قدم کم تر برمی دارند و این موجب شده تا دانش آموزان سه درصد چاق تر شوند و به لحاظ جسمی و روحی آسیب ببینند.

وی تاکید کرد: آموزش و پرورش مسئله فوری و اولویت داری دارد که اگر آن‌ها تحقق نیابد، سایر مسائل اجرا نخواهد شد؛ نخست رتبه بندی معلمان است که مطالبه جدی، عادلانه و بحق فرهنگیان است، این اولویت عادلانه به ایجاد تناسب منطقی و معقول و عدالت در پرداخت و تخصص می‌شود.

فیاضی با بیان اینکه معلمان جزو نظام کلان آموزشی هستند و می‌توانند به کیفیت آموزش کمک کنند، ادامه داد: بر اساس این طرح اگر مهارت و تخصص معلمان احراز شود، آن‌ها ارتقاء می‌یابند البته من تابع قانون و مجری آن هستم و هر تصمیمی که مجلس در این زمینه اخذ کند بنده مکلف به اجرای آن هستم و پس از تصویب سریعاً اقدامات لازم را برای اجرای آن انجام می‌دهم.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش T دومین بحران وزارت آموزش و پرورش را کمبود نیروی انسانی دانست و ادامه داد: در حال حاضر حدود ۱۸۰ هزار معلم کم داریم و این عدد هر ساله ۱۰ هزار نفر نیز افزوده می‌شود چرا که ورودی دانشگاه فرهنگیان سالانه ۲۰ هزار نفر بوده، اما تعداد فرهنگیانی که هر سال بازنشسته می‌شوند حدود ۳۰ هزار نفر است.

وی تقویت دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی را راهکار بلندمدت برای جبران کمبود معلم برشمرد و افزود: استفاده از حق‌التدریسی‌ها و خرید خدمت‌ها راهکار کوتاه مدت جبران این کمبود است، در حال حاضر ۱۱۳ هزار نفر حق‌التدریس، ۳۷ هزار نفر بازنشسته، ۴۷ هزار نفر خرید خدمات و همچنین تعدادی سرباز معلم برای این موضوع به کار گرفته شده است.

فیاضی ادامه داد: ما می‌توانیم از ظرفیت علمی وزارت آموزش و پرورش یعنی معلمان در قالب حق التدریس استفاده کنیم، اما این امر در گرو تخصیص اعتبارات مربوط به حق التدریسی‌ها در پایان هر ماه است که تحقق آن به همراهی خزانه و سازمان برنامه و بودجه نیاز دارد.

چرا پرداخت معلمان حق‌التدریس چندین ماه به تأخیر می‌افتد

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با طرح این پرسش که چرا پرداخت معلمان حق‌التدریس چندین ماه به تأخیر می‌افتد، ادامه داد: پرداخت به موقع آن موجب ایجاد انگیزه برای معلمان می‌شود. اعتبارات حق‌التدریس باید مانند اضافه کاری در هر ماه پرداخت شود.

وی با بیان اینکه ۲۲ ماه کلاس حضوری نداشتیم، تصریح کرد: معلمان در این شرایط بیش از کلاس حضوری اذیت شدند و خانواده‌ها نیز با مشکلاتی روبرو شدند.

فیاضی گفت: اگر ردیف بودجه در نظر گرفته برای حق‌التدریسی‌ها هر ماه پرداخت شود در کوتاه مدت می‌توان مشکل کمبود معلم در آموزش و پرورش را برطرف کرد.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با اشراه به ضرورت پرداخت معوقات فرهنگیان تصریح کرد: چرا در سایر نهاد‌ها و سازمان‌ها افراد پس از ۲۰ روز از بازنشستگی‌شان می‌گذرد پاداش پایان خدمت خود را دریافت می‌کنند، اما معلمان باید چندین ماه در انتظار دریافت آن بمانند، این ظلم به معلم است.

وی با اشاره به برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش درباره مطالبات مربوط به استخدام‌ها گفت: زمانی که به عنوان معاون آموزش در مرکز پژوهش‌های مجلس بودم با کمیسیون آموزش و تحقیقات طرحی درباره ساماندهی نیروی انسانی تدوین شد.

با توجه به اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان، ۴ هلدینگ بزرگ و ۵۵ شرکت دارد می‌تواند خدمات رفاهی فرهنگیان را تأمین کند

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت ساماندهی صندوق ذخیره فرهنگیان ادامه داد: فرهنگیان باید در طول دوران خدمت خود از رفاهیات برخوردار شوند، با توجه به اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان، ۴ هلدینگ بزرگ و ۵۵ شرکت دارد می‌تواند خدمات رفاهی فرهنگیان را تأمین کند.

وی با بیان اینکه ۹۶.۵ درصد بودجه آموزش و پرورش صرف حقوق پرسنل می‌شود که برای موضوع رفاه آن‌ها اعتباری باقی نمی‌ماند، تصریح کرد: صندوق ذخیره فرهنگیان می‌تواند رفاهیات آن‌ها را پوشش دهد.

فیاضی با بیان اینکه در سال گذشته ۹۸۰ هزار بازمانده از تحصیل داشتیم که بیشتر آن در مناطق محروم بود، ادامه داد: در مناطق محروم ۴ هزار مدرسه سنگی و ۵۰۰ مدرسه کپری وجود دارد، از سوی دیگر ۷ درصد کل مدارس کشور به بازسازی نیاز دارد.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در تشریح راهکار ساماندهی مشکلات آموزشی مناطق محروم توضیح داد: از آنجا که این مشکلات در تمام مقاطع تحصیلی از جمله پیش‌دبستانی، ابتدایی، دوره متوسط اول و دوم و در حوزه‌های مختلف مانند محتوا و کمک درسی وجود دارد، نمی‌توان یک معاونت تشکیل داد. برنامه دارم که قرارگاه محرومیت زدایی ایجاد کرده و دستیار ویژه منصوب کنم تا این دستیار در شورای معاونان حضور یابد و مطالب را اداره کند.

امکان تهاتر املاک وزارت آموزش و پرورش برای تهیه فضای آموزشی مناسب

فیاضی در ادامه با تأکید بر ایجاد اقتصاد پایدار برای آموزش و پرورش، گفت: اقتصاد در این وزارتخانه باید به فعلیت برسد تا به پایداری برسیم. این وزارتخانه بعد از وزارت جهاد کشاورزی بیشترین املاک را دارد که حدود ۱۰۰ هزار و ۵۶۶ ملک است که در خیابان اصلی بوده و کارایی زیادی ندارد، اما برای حوزه تجارت بسیار مناسب است که با تهاتر می‌توان فضای آموزشی مناسبی را به جای آن تهیه کرد که کمیسیون اقتصادی مجلس نیز با آن موافق بود همچنین برای استفاده از منابع صندوق ذخیره ارزی، نیازمند ایجاد معاونت اقتصادی در این وزارتخانه هستیم.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در ادامه با تأکید بر اینکه در موضوعات تحولی، نوک پیکان باید به سمت ارتقای آموزش و تحول آن باشد، عنوان کرد: ما برای این موضوع ۱۰ راهبرد را در نظر گرفته ایم که موضوع نخست آن تمرکززدایی است به نحوی که باید استان‌ها را که در این حوزه بسیار توانمند هستند، ببینیم و باید اجازه دهیم استان خود را اداره کند و نباید نگاه از بالا به پایین باشد بلکه باید از پایین به بالا باشد.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت ایجاد تحول در کلاس درس، بیان داشت: این تحول نیاز به یک شبکه دارد تا مدیریت انجام شود لذا باید شبکه‌ای از معلمان متخصص، خلاق و جوان ایجاد شده و به آن‌ها تفویض اختیار شود.

فیاضی ادامه داد: استفاده از فناوری اطلاعات و آموزش مجازی نیز بسیار مهم است و باید هدایت درسی به این سمت باشد همچنین اصلاح ساختار نیاز به اجرای سند تحول دارد که در سال ۹۰ به تصویب رسیده، ولی هنوز زیرساخت‌های قانونی آن تهیه نشده است و همچنان بر اساس قانون سال ۵۴ اداره می‌شویم که با این شیوه تحول نخواهیم داشت پس باید فرایند‌ها بروز شود.

۷ سال در مدرسه دولتی تدریس آموزشی و پرورشی داشته‌ام

این وزیر پیشنهادی کابینه سیزدهم در ادامه به پاسخگویی نسبت به برخی سوالات نمایندگان پرداخت و درباره عدم فعالیت وی در مدرسه عنوان کرد: من ۷ سال در مدرسه تدریس کرده ام و برای اینکه گفتند در مدرسه دولتی نبوده ام باید بگویم در مدرسه ملاصدرای منطقه ۷ که پدرم آن را مدیریت می‌کرد حضور داشتم و تدریس کرده ام.

وی اضافه کرد: آموزش و پرورش نیاز به مواردی دارد که از مهم‌ترین آن‌ها آموزش مجازی، تجهیز زیرساخت عمرانی و اقتضائات دانشگاه فرهنگیان است. همچنین فرایند چاپ و توزیع باید شناسایی شود و باید دید کلان به سیاست پژوهی داشت و تصمیمات را بر این اساس گرفت و سلیقه‌ای عمل نکرد.

فیاضی در ادامه با اشاره به ۴ سال فعالیت در حوزه آموزش و ۳ سال فعالیت در حوزه پرورش، گفت: بنده به اجزای بسته یادگیری واقف هستم و در این حوزه فعالیت کرده ام همچنین برای تهیه هر محصولی که بتواند به تقویت آموزش و پرورش بیانجامد آمادگی داشته و توجه کرده ام تا این موضوع تقویت شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۹ ۲۶ آبان ۱۴۰۰
مگه معلما چیکار میکنن ها چندتا کم سوال (البته بعضی ها) که حتی بلد نیستن اسم بچه های کلاس و درست بخونن هع
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۲ ۲۶ آبان ۱۴۰۰
بسیار وزیر خوبی بود ازدست رفت امدی جانم ولی حلا چرا ایشان هرجا که می رود خدمت کند نمی کزارند فکر کنم خدا دو ست دارد
Iran (Islamic Republic of)
صفا
۱۷:۵۹ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
با سلام : چیزی که برای فرهنگیان به شدت موجب تعجب است این است که هرکس می خواهد رأی اعتماد بگیرد مشکلات فرهنگیان را بسیار عالی تیتر می کند اما وقتی وزیر شد همه را فراموش میکند ؟ ! ... تا کنون همه وزرای قبلی آموزش و پرورش همین رویه را داشتند . باید یک کالبد شکافی برای مسئولین بکنیم ببینیم عیب کارشان از کجاست ؟ واقعاً چرا به این درد مبتلا شدیم ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۵ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
من نیرو خدماتی با17سال سابقه،000 4000تونان ودریافتی 0200
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۲ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
فعلا که قلبهای رآکتورهاتون از زیر پتو دو تا ویس وکلیپ میفرستن و حقوق دریافت میکنن،جور همه چیز رو مادرا میکشن که دو سال تدریس و ....افتاده گردنشون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۸ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
همون کارم تو بلد نیستی انجام بدی پس حرف مفت نزن
Iran (Islamic Republic of)
راست
۱۶:۲۱ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
خدا خواست که رنج معلم رو درک کنید این مملکت حسود و قدر نشناس هر بلای سرش بیاد حقشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۴ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
حرف مفت مفتتتتتتتتتتت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۴ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
با27سال سابقه معلم رسمی بودن در آموزش و پرورش، از وقتی کرونا آمده است، فقط از نیمه مرداد تا ابتدای شهریور تعطیل هستم. یعنی نصف کارمندان دولت. کارم چند برابر شده است تا فرزندان ایران اسلامی عزیز صدمه نبینند.
مطمئن باش نمی توانی در روز قیامت جوابم را بدهی و از پل صراط بگذری.
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۲۰:۵۵ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
واقعا متاسفم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۹ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
حالا لااقل معلمان تو این وضعیت کرونابی دوتا کلیپ می فرستند بعضی ادارات که حقوق می گیرد اصلأ تو اداره نیستند
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۲۳:۲۹ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
سلام، این طور نیست عزیز من تا همین الان یعنی ساعت 23 در حال درست کردن فیلم تدریس فردام بودم استثناء را به کلیت نگیرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۶ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
شرکتی ها با حقوق کم و عقب افتاده 3 تا 4 ماه چی بگن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۸ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
معلمان تنها بخش از بدنه دولت هستند که فیش حقوقی شان کم تر از حکم کارگزینی آن هاست.....
این اقا اطلاعات درستی از سایر ادارات نداره و نباید عنوان کنه. من کارمند مرکز بهداشت هستم و مثل بقیه همکاران مرکز بهداشت که همیشه فراموش شده هستند فیش حقوقی کمتر از حکم کارگزینی دارم. ضمناً هیچ نوع مزایایی مثل تعطیلی در تعطیلات اضافه کار و انواع مزایای که ادارات دیگه میگرند به مناسبت های مختلف و ... و امکانات اقامتی در شهر های دیگه و .... نداریم. تازه تو انتخابات هم به عنوان نیروی نیروی ناظر بهداشتی از 5/5 صبح تا 1/5 بامداد روز بعدشرکت کردیم گفتند که شما وظیفه داشتید در حالی که به بقیه حق الزحمه دادند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۹ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
بنده کارمند غیر هیات علمی دانشگاه هستم و حاضرم فیش حقوقی و حکم کارگزینی خودمو در اختیار شما قرار بدم. با 10 سال سابقه و کارشناسی ارشد 6ونیم می گیرم...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۹ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
بنده کارمند غیر هیات علمی دانشگاه هستم و حاضرم فیش حقوقی و حکم کارگزینی خودمو در اختیار شما قرار بدم. با 10 سال سابقه و کارشناسی ارشد 6ونیم می گیرم...
Iran (Islamic Republic of)
فرهنگی
۱۴:۵۸ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
زیادم هم می گیری با ارشد و 25 سال سابقه تو اموزش و پرورش 6.5 می گیرم
Iran (Islamic Republic of)
روشن
۰۷:۰۶ ۲۶ آبان ۱۴۰۰
بسته
Iran (Islamic Republic of)
کارمند
۱۲:۵۳ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
ایشان از کل اوضاع کارمندان دولت بی خبرند ، چون تمام کارمندان دولت فیش دریافتی شان خیلی کمتر از حکم شان هست.
Iran (Islamic Republic of)
بنده خدا
۱۱:۲۱ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
با سلام معلمان عزیز در سال 110 روز کاری کار میکنند ودیگر کارمندان درطول سال واز ساعت 7-14.5 ولی حقوق انان در سطح لیسانس با دکترای حرفه ا ی برابر است
Iran (Islamic Republic of)
بنده خدا
۱۱:۲۱ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
با سلام معلمان عزیز در سال 110 روز کاری کار میکنند ودیگر کارمندان درطول سال واز ساعت 7-14.5 ولی حقوق انان در سطح لیسانس با دکترای حرفه ا ی برابر است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۵ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
پس فیش حقوقی کارمندان بهزیستی رو ندیدید که اینطور صحبت می کنید
آخرین اخبار