پس از قریب به ۷۰ سال از اعلام تاسیس رژیم غاصب صهیونیستی، همچنان این رژیم درگیر ماجرای به رسمیت شناخته شدن است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، موج تحریم صهیونیست‌ها در میادین ورزشی ادامه دارد. سالهاست رژیم صهیونیستی برای مسابقات ورزشی هم دست به دامان اروپا شده است. حتی برای آنکه بتواند در جام جهانی شرکت کند ناچار است در رقابت‌های اروپایی وارد شود نه آسیایی! چرا؟ چون در آسیا کم هستند کشور‌هایی که رژیم غاصب قدس را به رسمیت می‌شناسند. بعد از امنتاع بسیاری از ورزشکاران از رویارویی با نمایندگان این رژیم در المپیک توکیو، کمپانی نایک اعلام کرده دیگر محصولاتی برای سرزمین‌های اشغالی تولید نخواهد کرد. آیا واقعا پروژه رسمیت‌بخشی به اسرائیل شکست خورده است؟

ریشه‌های تاریخی عُقده صهیونیست‌ها برای به‌رسمیت شناخته‌شدن

بحران هویت میان یهودیان صهیونیست تاریخی است. از همان روز‌هایی که پیش از شروع جنگ بین‌الملل اول به کثیف‌کاری اقتصادی و دلالی در اروپا شناخته می‌شدند. چه بعد‌ها که موجبات شکست آلمان‌ها را فراهم آوردند. مهاجرت آن ها، اما به غرب آسیا ثمری جز افزایش کینه‌ها نداشت.

صهیونیست‌ها در آرزوی به «رسمیت» شناخته شدن/ چرا غاصبان قدس را کسی تحویل نمی‌گیرد؟

آرتور بالفور وزیر امور خارجه وقت بریتانیا اعطای «فلسطین» را از جانب پادشاه جورج ششم به انجمن یهودیان صهیونیست تعهد داد. آمریکایی‌ها هم تمایل جدی به این امر داشتند. ترومن خواست که این کشور تاسیس بشود و این هم شد. فلسطین تا پیش از این چهارصد سال، از زمان سلطان سلیم اول از متصرفات امپراتوری مسلمان عثمانی محسوب می‌شد.

صهیونیست‌ها در آرزوی به «رسمیت» شناخته شدن/ چرا غاصبان قدس را کسی تحویل نمی‌گیرد؟

کسی در سرزمین مسلمانان به صهیونیست‌ها خوش‌آمد نگفت. همان‌طور که فردی در اروپا به بدرقه آنان نرفت. اگرچه با حمایت‌های بریتانیا، دولت اسرائیل سرآخر اعلام موجودیت کرد. دولتی که، اما نه در میان ساکنان منطقه نه در میان همسایه‌ها جایگاهی نداشت. یهودیان صهیونیست تنهاتر از همیشه بودند.

صهیونیست‌ها در آرزوی به «رسمیت» شناخته شدن/ چرا غاصبان قدس را کسی تحویل نمی‌گیرد؟

جنایات ۷۰ ساله صهیونیست‌ها

غاصبان قدس طی این سال‌ها جنایات سنگینی مرتکب شدند. در «دیریاسین» چند صد نفر را کشتند، در روستای «کفرقاسم» بیش از ۴۰ نفر را به خاک و خون کشیدند، درسال‌های ۱۹۶۲، ۱۹۸۲، ۱۹۹۰، ۱۹۹۶ با هتک حرمت مسجدالاقصی تعداد زیادی انسان بی‌گناه را کشتند و قبله اول مسلمانان را به آتش کشیدند، در مسجدابراهیمی الخلیل در سال ۱۹۹۴ بیش از ۱۰۰ تن را به خاک و خون کشیدند، راه اندازی جنگ ۲۰۰۸، ۲۰۰۹، ۲۰۱۲، ۲۰۱۴ و ۲۰۱۹ علیه غزه، حمایت از اقدامات ضد انسانی آمریکایی‌ها در سراسر جهان، حمایت از تحریم‌های ضد انسانی آمریکا و اروپا و اساسا حضور در کنار همه جنایت‌های رخ داده در جهان طی سال‌های گذشته، کارنامه سیاهی برای صهیونیست‌ها برجای گذاشته است.

تلاش نافرجام ترامپ برای رسمیت‌بخشی به اسرائیل

از ۱۹۴۸ زمان اعلام تأسیس رژیم اسرائیل بالغ بر هفتاد سال می‌گذرد. عقده به‌رسمیت شناخته شدن توسط همسایه‌ها، اما هم‌چنان برای مهاجران غاصب ادامه دارد. اگرچه در تمام این سال‌ها بافشار ایالات متحده بسیاری از پادشاهی‌های عرب در منطقه با صهیونیست‌ها روابط پنهانی برقرار کرده‌اند.

صهیونیست‌ها در آرزوی به «رسمیت» شناخته شدن/ چرا غاصبان قدس را کسی تحویل نمی‌گیرد؟

موضوع آنقدر برای مقامات تل‌آویو حائز اهمیت بود که با فشار‌های سنگین عملاً آن را به اولویت نخست رئیس‌جمهور سابق آمریکا در غرب آسیا بدل کردند. ترامپ رسماً از این پادشاهی به آن پادشاهی می‌چرخید تا هرطور شده، حُکام منطقه را به عادی‌سازی روابط با اسرائیل راضی کند. حتی رسانه‌ها از پیشنهاد ۲میلیارد دلاری به اندونزی برای این منظور خبر دادند!

تلاش‌های ترامپ، اما چندان به‌فایده نبود، اگرچه با زور و تزویر برخی پادشاهی‌های خانوادگی (مانند بحرین، امارات و مراکش) روابط خود را با صهونیست‌ها عادی کردند. حتی گفته می‌شد سعودی‌ها نیز در آستانه سازش علنی با اسرائیل در دوران رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده بودند.

صهیونیست‌ها در آرزوی به «رسمیت» شناخته شدن/ چرا غاصبان قدس را کسی تحویل نمی‌گیرد؟

اندیشکده امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اخیراً در گزارشی مفصلاً به این موضوع پرداخته و می‌نویسد اگرچه به‌رسمیت شناخته شدن توسط چند کشور عربی، امتیاز سیاسی محسوب می‌شد، اما نتوانست اوضاع اسرائیل را در برابر تهدیدات پیش رو به‌صورت راهبردی تغییر دهد.

وقتی ساکنان منطقه نمایندگان اسرائیل را حتی در میادین ورزشی به‌رسمیت نمی‌شناسند!

این‌که هیچ‌کدام از بومیان منطقه صهیونیست‌ها را بعنوان همسایه نمی‌پذیرد، عُقده تاریخی آنهاست. مسلمانان و اعراب حتی حاضر به رویارویی با نمایندگان رژیم اسرائیل در میادین ورزشی هم نبودند. هفتاد سال گذشت؛ قهرمانان ورزشی، اما هم‌چنان نمی‌خواهند در هیچکدام از مسابقات ورزشی با آن‌ها رقابت کنند.

صهیونیست‌ها در آرزوی به «رسمیت» شناخته شدن/ چرا غاصبان قدس را کسی تحویل نمی‌گیرد؟

در همین المپیک توکیو ۲۰۲۰ که چند ماه پیش برگزار شد، بسیاری از ورزشکاران آسیایی از سودان گرفته، تا الجزایر تا لبنان حاضر به رویارویی با حریفان صهیونیست خود نشدند. شبکه تلوزیونی بین‌اسپرت قطر نیز مسابقات نمایندگان اسرائیل را در همه رشته‌های ورزشی سانسور کرد.

موج محکومیت صهیونیست‌ها منحصر در قاره آسیا نماند. ستارگان اروپایی نیز از بیان احساسات خود علیه اسرائیل ابایی ندارند. مثلاً در جشن قهرمانی منچسترسیتی در لیگ جزیره پرچم فلسطین به اهتزار درآمد. یا پل پوگبا ستاره فرانسوی منچستر یونایتد از مردم مظلوم آن دیار حمایت کرد.

صهیونیست‌ها در آرزوی به «رسمیت» شناخته شدن/ چرا غاصبان قدس را کسی تحویل نمی‌گیرد؟

روزنامه رأی‌الیوم اقدام قهرمانان ورزشی را برای عدم رویارویی با نمایندگان رژیم صهیونیستی، «رد عادی‌سازی روابط» نامیده و می‌نویسد: «هیچ اقدامی به این اندازه برای اسرائیلی‌ها دردناک نیست. اقدام ورزشکاران کشور‌های مختلف برای تحریم مسابقه با اسرائیل هم‌چنین سیلی محکمی به گوش حکامی است که برای ارتباط علنی عجله دارند.»

«یدیعوت آحارانوت» یکی از رسانه‌های شناخته‌شده صهیونیست‌ها نیز همین تازگی‌ها در سرمقاله خود به این موضوع پرداخت: «ورزشکاران عرب با تکرار مسابقه ندادن با قهرمانان ما، اسرائیل را مضحکه می‌کنند. همه این تلاش‌ها برای «عادی‌سازی»، فقط بر روی کاغذ وجود دارد. ولی در واقع، آن‌ها ثابت کردند که اسرائیل، وجود ندارد».

توسل صهیونیست‌ها به «زور» برای به‌رسمیت شناخته شدن ادامه دارد. مانند توطئه‌ای که علیه فدراسیون جودوی جمهوری اسلامی ریخته شد. اگرچه بعید به‌نظر می‌رسد داغ و درفش بتواند جایگاه این رژیم را تغییر دهد.

 

منبع: فارس

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.