رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: تحریم‌ها به هیچ عنوان نمی‌توانند مانع ارتباط ایران با کشور‌های دیگر در حوزه‌های علمی شوند.

ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در گفت‌وگو با  باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بورسیه دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای به کشور رومانی اظهار کرد: یکی از بحث‌های جدی دانشگاه فنی و حرفه‌ای پس از اصلاح برنامه درسی توانمند سازی کارد علمی و آموزشی و اعضای هیئت علمی است.

او افزود: بحث مهمی است که توانایی اعضای دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور بروز شود و آن‌ها بتوانند با تجهیزات جدید آشنا شوند و تجربیات ملی و بین المللی خود را افزایش دهند، به همین دلیل این موارد جزو برنامه‌های محوری ماست تا بتوانیم متناسب با آن‌ها عمل کنیم.

صالحی عمران تصریح کرد: گرنتی را از یکی دانشگاه‌های کشور رومانی دریافت کرده ایم و مذاکرات زیادی با آن‌ها انجام داده ایم که این قضیه در دوران تحریم و بیماری کرونا بسیار سخت بود و مدت‌ها در حال مکاتبه بودیم تا بتوانیم استادان خود را به آن کشور‌ها بفرستیم و آن‌ها با صنایع کشور‌های دیگر آشنا شوند، در واقع این تصمیم برای برخی از کشور‌های ما مهم بوده است؛ بنابراین بدون اینکه هزینه‌ای در دانشگاه داشته باشیم، توانسته ایم موافقت کشور رومانی را جهت اعزام دو هفته‌ای ۲۵ دانشجو، عضو هیئت علمی و کادر آموزشی به آن کشور کسب کنیم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: همکاری‌های مشترک همه جانبه میان جامعه دانشگاه فنی و حرفه‌ای با کشور رومانی در حال انجام است و این روند همچنان ادامه خواهد داشت؛ بنابراین این عامل باعث تقویت بعد بین المللی میان دو کشور ایران و رومانی خواهد شد.

صالحی عمران اضافه کرد: اینکه با وجود تحریم‌ها توانستیم با کشور رومانی ارتباط قوی داشته باشیم یک اتفاق نادر و کمیاب است و کمترین دانشگاهی توانسته در این دوره‌ها به فرستادن اعضای هیئت علمی برای دوره‌های آموزشی به کشور‌های دیگر اقدام کند.

او تاکید کرد: استادان به توانمند سازی و آموزش‌های بیشتری احتیاج دارند تا بتوانند تجربیات خود را افزایش دهد و در حال پیگیری توسعه این روند هستیم.

قصد توسعه ارتباط میان دانشگاه فنی و حرفه ای با صنعت را داریم

صالحی عمران با بیان اینکه قصد داریم تا ارتباط میان دانشگاه فنی و حرفه‌ای و صنعت را افزایش دهیم تاکید کرد: در بحث اقتصادی آموزش این مدل مورد توجه ما قرار گرفته است و تجربه بین المللی اعزام ۲۵ دانشجو در این زمینه می‌تواند به ما کمک کند تا بتوانیم ارتباطات میان دانشجو، دانشگاه و استاد را با جامعه و صنعت تقویت کنیم و در این زمینه هم هزینه‌ای نداشته ایم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور درباره تاثیر تحریم‌ها بر ارتباطات بین المللی گفت: ایران ناجوانمردانه مورد تحریم کشور‌های دیگر قرار گرفته است و تحریم در این زمینه بسیار تاثیر گذار است، اما این موضوع به هنر دانشگاه‌ها و نوع ارتباطات آن‌ها با دانشگاه‌های کشور در جهت تقویت ارتباط دو سویه میان ایران با کشور‌های تحریمی بر می‌گردد.

صالحی عمران در پایان اضافه کرد: هنر مدیریت آموزش روسای دانشگاهی و ارتباطات آن‌ها با دانشجویان دیگر از جمله مواردی است که می‌تواند باعث ارتباط دو سویه دانشگاه‌ها با یکدیگر در دوران تحریم شود؛ بنابراین تحریم‌ها نمی‌توانند مانعی در جهت ارتباط ایران با کشور‌های دیگر شوند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.