به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، آموزش و پرورش در هفته گذشته اخباری درباره «فیاضی گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش را بیشتر بشناسید»، «مجوز برگزاری آموزش حضوری برای ابتداییها صادر شد» و «ماجرای تحصیل ۱۵ ساله وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در دوره کارشناسی چه بود؟» سپری شد که در ادامه مشروح این اخبار آمده است:
فیاضی گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش را بیشتر بشناسید
ترکیب جدید کابینه دولت سیزدهم با رای نیاوردن وزیر پیشنهادی آموزش وپرورش همچنان ناقص مانده است و با توجه به جمعیت و نفوذ بالای وزارت خانه متولی تعلیم و تربیت کشور، قطاری از اسامی برای تصدی این وزارتخانه مطرح میشود، آن هم در شرایطی که تا موعد انتخاب گزینه پیشنهادی وزارت حدود ۱۹-۲۰ روزی زمان باقی مانده است.
اسامی متعددی که کارنامه کاری آنها حاکی از آن است که این افراد کمتر مرتبط با بدنه آموزش و پرورش هستند و این همان خط قرمز، انتظارات و مطالبات جامعه فرهنگی بوده که همواره در بزنگاه رفت و آمد و تغییرات مدیریتی آموزش و پرورش بارها مطرح شده است.
موضوعی که از دیدگاه جامعه فرهنگیان انتظار میرفت در دولت سیزدهم مورد توجه قرار گیرد و فردی آشنا و از بدنه آموزش و پرورش برای سکانداری این وزارتخانه انتخاب شود.
با وجود این فرضیات و در میان گمانه زنیهای مطرح شده برای سکانداری دستگاه تعلیم و تربیت شواهد از تائید نهایی مسعود فیاضی ۴۶ ساله حکایت میکند، فردی که مرور اجمالی کارنامه علمی و کاری اش نشان میدهد او هم در سطح کارشناسی عمران سابقه تحصیلی دارد و هم در عرصه فقه و اصول به مرتبه حوزوی استادیاری دست یافته است که معادل دکترا معرفی میشود.
مجوز برگزاری آموزش حضوری برای ابتداییها صادر شد
علیرضا کاظمی سرپرست آموزش و پرورش با بیان اینکه در نظام تعلیم و تربیت، مهر امسال دیگر تکرار نخواهد شد، اظهار کرد: در آستانه آزمون بزرگی هستیم که باید همفکری و هماهنگی بیشتری داشته باشیم در این مدت یکی از تلاشهای سخت آموزش و پرورش، تبیین الگوی بازگشایی مدارس و تمهید مقدمات اجرای این الگو بود.
کاظمی با اعلام اینکه مجوز بازگشایی مدارس ابتدایی را از ستاد کرونا گرفتیم و به استانها نیز ابلاغ کردیم، ادامه داد: تمهیدات درون سازمانی برای بازگشایی مدارس گرفته ایم که نیاز به بررسی دارد، لذا باید کار خود را با اقتدار و برنامه دنبال کنیم.
ذرهبین بهارستانیها برای رفع موانع اجرای طرح رتبهبندی معلمان
اجرای طرح رتبه بندی و تصویب شدن قانون آن حدود یک دههای میشود که جز مشکلات روی زمین مانده و حل نشده وزارت آموزش و پرورش به شمار میرود.
طرحی که بارها با حضور وزرای مختلف این وزارتخانه در دولت دست به دست شد تا به مرحله اجرا برسد، اما همچنان بخشی از آن به مرحله اجرا نرسید، آن هم مهمترین بخش این طرح که ترتیب اثر دادن و سنجش صلاحیت حرفهای معلمان است، اما آنچه تاکنون اجرا شده صرفا به نظام پرداختی معلمان تکیه داشته است و این موضوع به عقیده معلمان و کارشناسان این امر یعنی اجرای ناقص و مسیر بیراهه پیشبرد رتبه بندی معلمان.
با وجود این موضوع از سال گذشته تمهیدات برای شیوه درست و منطبق بر اسناد بالادستی رتبه بندی فرهنگیان در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت البته که این موضوع هنوز در ایستگاه بهارستان در گیر موانعی، چون بار مالی و نحوه اجراست.
ماجرای تحصیل ۱۵ ساله وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در دوره کارشناسی چه بود؟
با معرفی مسعود فیاضی به عنوان دومین وزیر پیشنهادی دولت سیزدهمین برای تصدی وزارت آموزش و پرورش برخی نقد و نظرات مربوط به این انتخاب مطرح شد که یکی از این موارد، موضوع مدرک تحصیلی او بوده است.
آنچه در فضای مجازی دست به دست میشود از این موضوع حکایت دارد که فیاضی برای گذراندن دوره چهارساله کارشناسی و ۱۴۶ واحد درسی رشته مهندسی عمران دانشگاه تهران از سال ۱۳۷۳ وارد دانشگاه و سال ۱۳۸۸ فارغ التحصیل شده است و این بازه زمانی یعنی حضور ۳۰ ترمی در دانشگاه برای دریافت مدرک کارشناسی، اما این موضوع مورد بررسی قرار گرفته و مدرک تحصیلی منتشر شده منتسب به او نشان میدهد که یک اشتباه تایپی چنین شائبهای را ایجاد کرده بود.
جزئیات حضور دانشآموزان در مدارس/ بازگشایی تدریجی دنبال میشود
علیرضا کاظمی سرپرست آموزش و پرورش درباره روند بازگشایی مدارس اظهار کرد: امروز اولین گروه از دانش آموزان متوسطه دوم براساس الگوهایی که مدارس در نظر گرفته بودند، آموزش حضوری را شروع کردند.
او ادامه داد: این حضور در قالب یک یا چند گروه از دانش آموزان در کلاس درس برای آموزش حضوری دنبال میشود همچنین برای دوره ابتدایی هم مجوز بازگشایی مدارس را از ستاد ملی کرونا با همکاری وزارت بهداشت اخذ کردیم، بنابراین مدارس از اول آذر میزبان دانش آموزان متوسط اول و ابتدایی میشوند.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش درباره روند واکسیناسیون دانش آموزان و کارکنان مدارس گفت که واکسیناسیون کادر اجرایی حدود ۱۰۰ درصد بوده، همچنین واکسیناسیون معلمان ۹۰ درصد انجام شده است و دانش آموزان هم براساس آخرین آمار ۸۸.۵ درصد تخمین زده میشود که با بازگشایی مدارس به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.
انتهای پیام/