به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در نشست ستاد کنگره ملی نقش امام خمینی (ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی گفت: یکی از بزرگترین مفاهیم الهی فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت است که انقلاب اسلامی این مفاهیم ارزشی را احیا نمود و اوج آن در دفاع مقدس توسط مردم و رزمندگان اتفاق افتاد.
سردار کریمی ادامه داد: مردم در دفاع مقدس با حضور درمیدانهای مجاهدت و ایثار و ازخودگذشتگی حماسه عظیم دفاع مقدس را خلق نمودند و دفاع مقدس تضمین کننده هویت دینی و انقلابی ملت ایران است که برای نظام اسلامی سربلندی، عزت و استقلال به ارمغان آورد.
او ادامه داد: دفاع مقدس برای ایران اسلامی قدرت بر پایه ایمان، توکل بر خدا و مردم تولید کرد و امروز بسیاری از دستاوردهای انقلاب اسلامی برگرفته از فرهنگ دفاع مقدس است و در گام دوم انقلاب نیازمند فراگیر شدن فرهنگ دفاع مقدس در همه بخشها هستیم و این به عنوان یک تجربه مدیریتی موفق مطرح است و رسالت مهم در قبال این فرهنگ تبیین و انتقال آن به نسل جدید است که باید به خوبی توجه شود.
او افزود: کنگره شهدای استان مرکزی که پیش نویس آن در سال ۷۲ نگاشته شد در طی ۷ سال گذشته اقدامات چشمگیری در بهره برداری از گنجینه دفاع مقدس انجام داده که فعالیتهای زیرساختی مسیر را برای هرگونه اقدامی باز گذاشته است.
او بیان کرد: تهیه بیش از ۱۹۰ عنوان کتاب در حوزه انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری دفاع مقدس و مقاومت یکی از اقدامات مهم است که بیش از ۱۷ جلد آن در خصوص اندیشه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری است.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی، راه اندازی اردوهای معرفتی هفت اقلیم و شهید مجید ایزد پناه را از دیگر اقدامات برشمرد و اظهار کرد: بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ نفر اردوهای هفت اقلیم را گذرانده اند و ۶۲ هزار دانشجو برای گذراندن طرح شهید ایزد پناه به عنوان دو واحد درسی در استان مرکزی هدف گذاری شده است.
او افزود: کنگره شهدای استان مرکزی در راه اندازی نهضت خدمت رسانی به مردم و محرومیت زدایی پیشگام بود که تنها اهدای ۱۴۰۰ سری جهیزیه، ساخت ۷۰۰ واحد مسکونی در طی دو سال اخیر و اجرای بیش از ۱۶۰۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی در طی پنج سال اخیر بخشی از اقدامات در ذیل کنگره است و هر پروژه و خدمت مزین به نام زیبای یک شهید بوده که قطعا این اقدام به اقدامات برکت داده است.
او ادامه داد: یکی از رویکردهای مهم در بهره گیری از فرهنگ دفاع مقدس در استان مرکزی علمی و پژوهشی است که تهیه دانشنامه استانی در دستور کار قرار گرفته و تاکنون بیش از ۷۱۴ مدخل و ۲۰۰ مقاله علمی تهیه شده است.
سردار کریمی افزود: تهیه فرهنگ نامه ۲۲ جلدی در ستاد کنگره شهدای استان و تکمیل پرونده ۶۲۰۰ شهید استان از دیگر اقدامات بود و کارگروه آمار و اطلاعات شهدا امروز بعد از گذشت ۲ سال از برگزاری کنگره تعداد ۷۱۰۰ شهید را احصاء نموده است و کنگره شهدای استان مرکزی به یک جریان ارزشی در حوزه ایثار و شهادت و ترویج فرهنگهای ارزشی تبدیل شده و بیش از ۳ هزار فعال فرهنگی و اجتماعی در این جریان سازماندهی شده اند.
انتهای پیام/ ر