به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، علیجان صادقپور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم در جریان بازدید احمد امیرآبادی، نماینده مردم قم از بخشهای مختلف مجتمع در حال احداث آبرسانی قمرود، به ارائه گزارشی از تلاشهای صورت گرفته بهمنظور آبرسانی به روستاهای قم پرداخت و گفت: در سال ۹۴ بهمنظور تأمین آب موردنیاز روستاهایی که در استان با کمبود آب مواجه بودند هشت مجتمع آبرسانی تعریف شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان اینکه درحال حاضر عمده این مجتمعها به بهرهبرداری رسیدهاست، گفت: امیدواریم با رفع مشکلات و تأمین اعتبارات دو مجتمع آبرسانی قمرود و کهک هم تا پایان سال آینده بهصورت کامل در مدار بهرهبرداری قرار گیرد.
جان صادق پور در ادامه به تشریح وضعیت مجتمع آبرسانی قمرود پرداخت و بیان کرد: بهمنظور تأمین آب ساکنان ۱۸ روستای قمرود که به دلیل فرسودگی خط انتقال، افزایش جمعیت و رشد مصرف با مشکل کمآبی بهویژه در فصل تابستان مواجه بودند این مجتمع آغاز شد.
مدیرعامل شرکت آبفا قم همچنین ۱۴ کیلومتر خط انتقال و احداث یک باب مخزن بتنی هزار مترمکعبی را ازجمله بخشهای مجتمع آبرسانی قمرود برشمرد و عنوان کرد: درحال حاضر عملیات اجرایی مخزن و هفت کیلومتر خط انتقال به پایان رسیده و مابقی پروژه نیز با رفع مشکلها درحال انجام است.
جان صادق پور با بیان اینکه عملیات اجرایی مجتمع آبرسانی قمرود بهمنماه سال ۹۹ آغاز و طبق برنامه باید تا خردادماه امسال به پایان میرسید، یادآور شد: متأسفانه معارضهای اجتماعی، عبور از حریم بزرگراه، راهآهن، اراضی کشاورزی و منابع طبیعی مشکلهایی به وجود آورد که بهرهبرداری از این پروژه را به تعویق انداخت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به اینکه با همکاری و مساعدت مسئولان محلی و استانی بهویژه معاون عمرانی استاندار مشکلات تعارض رفع شدهاست، تأکید کرد: امیدواریم تا پایان امسال یا در نهایت خردادماه سال آینده عملیات اجرایی این پروژه به پایان برسد و شاهد رفع مشکل کمآبی در روستاهای این بخش باشیم.
جان صادق پور همچنین با اشاره به تأمین اعتبارات این پروژه از اسناد خزانه، خواستار تسریع تخصیص اعتبارات شد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز که از نزدیک در جریان میزان پیشرفت این پروژه قرار گرفت، با اشاره به مشکل کمآبی و چالشهای پیش روی مردم روستاهای این بخش، خواستار تسریع در اجرای این پروژه شد و تصریح کرد: باید با رفع مشکلات و موانع و همچنین پیگیری در خصوص تخصیص اعتبارات هر چه زودتر این پروژه به بهرهبرداری برسد.
او همچنین پیگیریها و هماهنگیهایی را بهمنظور تخصیص هر چه سریعتر اعتبارات به این پروژه از طریق بانک عامل انجام داد تا مسیر اجرای پروژه هموارتر شود.
انتهای پیام/ح