به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، ابراهیمی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: از آغاز امسال تاکنون ۷۰۰ تُن گوشت با کشتار سه هزار و ۵۰۰ شتر در واحدهای صنعتی و سنتی شتر در استان تولید شده است.
او افزود: این مقدار گوشت در ۲۵ واحد صنعتی و دو هزار واحد سنتی پرورش شتر تولید شد.
ابراهیمی با تأکید بر اینکه کشتارگاه اختصاصی شتر در استان وجود ندارد، اظهار کرد: این استان با توجه به جمعیت شتر نیازمند احداث کشتارگاه شتر است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان ادامه داد: حدود ۴۲۰ تُن از گوشت تولیدی مصرف داخل استان بوده و مازاد گوشت شتر استان به صورت زنده یا لاشه به استانهای تهران، اصفهان، کرمان، یزد، خراسان رضوی، سمنان و قم پس از اقدامات بهداشتی و صدور مجوز حمل، ارسال میشود.
۲۰ درصد جمعیت شتر کشور با ۳۰ هزار شتر به خراسان جنوبی اختصاص دارد.
انتهای پیام/ ر