به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان عزیزالله کناری ،فرماندار بندرعباس در مراسم بهره برداری از این آزمایشگاه گفت: در یکسال اخیر به علت نبود چنین مرکزی در استان، مردم مجبور به مراجعه به دیگر استانها بودند.
کناری از مجموعههای درمانی هرمزگان خواست برای آزمایش کپسولهای اکسیژن بیمارستانها به این آزمایشگاه مراجعه کنند.
بیشتر بخوانید
محمد کمالی مدیرکل استاندارد هرمزگان هم گفت: این آزمایشگاه با نظارت اداره کل استاندارد هرمزگان و از طریق شرکت بازرسیِ تایید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد کار خود را آغاز کرده است و نظارت بر آن نیز بطور مداوم از طرف اداره کل استاندارد هرمزگان صورت میگیرد.
مدیرعامل شرکت سیما آزمای بندر و افروز شیمی لارک و مدیر آزمایشگاه مخازن خودروهای دوگانه سوز نیز گفت: در این آزمایشگاه علاوه بر انواع کپسولهای گاز سی ان جی، دیگر کسپولها همچون کپسولهای بیمارستان ها، آتش نشانی و مخازن بزرگ نفتی و گازی نیز آزمایشمی شود.
به گفته حیدر خوشدل، در این آزمایشگاه روزانه ظرفیت آزمایش ۲۰ تا ۲۵ کسپول وجود دارد و همه دستگاهها کار بررسی و آزمایش کپسولها را بصورت خودکار انجام میدهند.
او افزود: در این آزمایشگاه فقط کار آزمایش کپسولها انجام میشود و باز و بست این کپسولها در خارج از مرکز باید انجام شود.
مدیر آزمایشگاه مخازن خودروهای دوگانه سوز در خصوص میزان هزینه آزمایش کسپولها نیز گفت: تاکنون مبلغ نهایی اعلام نشده است و پس از اعلام این هزینه از طرف سیمفا (سامانه یکپارچه مدیریتی و نظارت پایش) به مردم اعلام میشود.
حیدر خوشدل گفت: برای راه اندازی این آزمایشگاه بیش از ۲ میلیارد تومان هزینه شده است.
انتهای پیام /ز