در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع دسر خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه پودینگ برنج   را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد لازم

برنج دانه‌گرد یا برنج مخصوص پودینگ ........۳۰۰ گرم

نمک..... مقداری

لیموترش زرد سنگی......۱ عدد

شیر....... ۴۵۰ میلی‌لیتر

خامه کم‌چرب .......۱۵۰ میلی‌لیتر

ساقه دارچین .....۱ عدد

کره....... ۶ قاشق سوپ‌خوری

شکر......۱۴۰ گرم

زرده تخم‌مرغ...... ۸ عدد

پودر دارچین برای روی پودینگ...... به مقدار لازم

روش‌تهیه

یک قابلمه آب را جوش آورده و برنج و کمی نمک اضافه کنید و آب را دوباره جوش بیاورید، حرارت را کم کنید تا برنج آهسته بجوشد و فقط نرم شود، سپس آب‌کش کرده و بشویید و مجدداً آب‌کش نمایید. با کمک یک چاقوی تیز یا پوست‌کن به صورت دوار، لیمو را به صورت یک نوار پیچ‌دار پوست بکنید. این روش باعث می‌شود که بعداً بتوانید پوست لیمو را به آسانی از غذا خارج کنید. درضمن می‌توان پوست لیمو را به صورت چند تکه باریک هم جدا کرد. شیر و خامه را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به نقطه جوش نزدیک شود، برنج، ساقه دارچین، کره و پوست لیمو را افزوده و حرارت را کم کنید و بگذارید مخلوط به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد تا غلیظ شده و حالتی خامه‌مانند پیدا کند. قابلمه را از روی حرارت برداشته و پوست لیمو و ساقه دارچین را از آن خارج کنید، شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود.

در کاسه‌ای بزرگ زرده‌های تخم‌مرغ را بزنید تا یکنواخت شوند، کم‌کم مخلوط برنج را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند. برای این‌که تخم‌مرغ سفت و دلمه نشود مرتب آن را هم بزنید تا پودینگ کمی خنک شود، سپس در یک کاسه یا در ۶-۸ ظرف شیشه‌ای جداگانه ریخته و روی آن پودر دارچین بپاشید و با دمایی معادل دمای اتاق سرو نمایید.

منبع: شور و شیرین 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.