به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، کابینه طالبان در نشستی فیصله کردهاست که برای رهبر این گروه و کارکنان دفترش فورا معاش/ حقوق تعیین شود.
شورای وزیران طالبان همچنین دستور تعیین طرزالعمل جمعآوری «عشر» یا زکات از مردم را صادر کرده است.
در نشست کابینه طالبان که در تاریخ ۱۰ عقرب/ آبان برگزار شده و مصوبه آن اکنون به رسانهها درز کرده همچنین ۷ جدول معاشات NTA که از سوی هیاتی به ریاست عبدالسلام حنفی، معاون رئیس الوزرا ترتیب شده نیز مورد تایید قرار گرفته است.
از ادارات و وزارتخانه ها نیز خواسته شده که پیشنهاد معاش/ حقوق NTA برای کارمندان خود را مطابق سهمیهبندی تهیه کنند.
کابینه طالبان به وزارت مالیه هم دستور داده تا کار روی شیوه جمعآوری عشر و زکات را با همکاری دیگر ادارات و وزارتخانه ها نهایی کرده و گزارش آن را به نشست بعدی کابینه ارائه کند.
این در حالی است که فقر و گرسنگی در افغانستان به شدت افزایش یافته و خطر وقوع فاجعه انسانی جدی است. در چنین شرایطی، وضع مالیات سنگین بر اصناف از سوی طالبان در برخی از ولایتها، شکایت هایی را در پی داشته است.
انتهای پیام/