به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از فاکس نیوز، در اقدامی عجیب، یک مدرسه ابتدایی در اسکاتلند از دانش آموزان دختر و پسر و نیز معلمها خواست تا برای آنچه «ترویج برابری» خوانده شده، دامن بپوشند.
بر اساس این گزارش، در ایمیلی که به خانوادههای دانش آموزان مدرسه ابتدایی «Castleview» در ادینبرو، پایتخت اسکاتلند ارسال شده است، در توجیه این کار گفته شده است: ما میخواهیم مدرسه مان فراگیر باشد و برابری را ترویج کند.
این ایمیل همچنین میافزاید که مدرسه از آنجایی که میخواهد دانش آموزان راحت باشند، این کودکان میتوانند جوراب شلواری و یا دیگر زیرپوشها را در زیر دامن خود بپوشند. این مدرسه همچنین گفته که حتی به دانش آموزانی که دامن ندارند نیز دامن داده میشود.
معلمان مدرسه ابتدایی «کسل ویو» در اسکاتلند که از این حرکت حمایت کرده اند
این اقدام پس از اعتراضاتی صورت گرفت که سال گذشته در اسپانیا جرقه آن زده شد. ماجرا از این قرار بود که یک نوجوان پسر اسپانیایی پس از آنکه در مدرسه دامن میپوشد، مقامات مدرسه او را به روانشناس ارجاع داده و از مدرسه اخراجش کردند. پس از آن در تاریخ ۴ نوامبر سال گذشته، شماری از دانش آموزان و معلمان در حمایت از این دانش آموزان دامن میپوشیدند و این تاریخ به عنوان «در روز مدرسه دامن بپوش» شناخته شد. حال مدرسه ابتدایی «Castleview» در اسکاتلند نیز با پیوستن به این حرکت، در تاریخ ۴ نوامبر (سه روز پیش) و به مناسبت این روز از دانش آموزان خواست تا در این روز دامن به تن کنند.
دانش اموزان و معلمان اسپانیایی در حالی که دامن به تن کرده اند
بی بی سی اسکاتلند نیر روز پنجشنبه (چهارم نوامبر) در توییتی اعلام کرد: امروز روز «در روز مدرسه دامن بپوش» و مدرسه ابتدایی «Castleview» در ادینبرو از دانش آموزان و کارمندان خواسته تا در «شکستن کلیشههای جنسیتی» و «ترویج برابری» مشارکت کنند.
البته این درخواست مدرسه با برخی اعتراضات از سوی والدین این بچهها روبرو شد. یکی از مادران در توییتی نوشت: پسر من پنج ساله است و تازه این (دامن) را از مدرسه گرفته است. بگذارید بچهها بچه باشند.
یکی دیگر از والدین نیز در اعتراض به این درخواست نوشت: اگر پسری میخواهد در مدرسه دامن بپوشد باید اجازه داشته باشد؛ اما چرا بر افراد فشار میآورید که دامن بپوشد.
همچنین تأیید و مخالفتها با این کار تا آنجا بالاگرفت که شورای شهر ادینبرو اعلام کرد در صورتی که دانش آموزان تمایلی به انجام آن ندارند، ملزم به انجام آن نیستند.
انتهای پیام/