به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد در سومین نشست ستاد احیا امر به معروف و نهیاز منکر گفت: بر تعداد طلایهداران امر به معروف و نهی از منکر بیفزایید تا این عرصه اجتماعی شود که ایجاد چنین جامعهای نیاز به ناظران دارد البته ناظران دلسوز نه مچگیر که باید به این مهم توجه شود.
او افزود: فعال کردن شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در دستگاهها مورد توجه قرار گیرد و بررسی شود اگر شورایی کارایی ندارد منحل و اگر کارایی دارد تقویت و فعال شود.
بیشتر بخوانید
حجتالاسلام و المسلمین نکونام با بیان اینکه روحیه اصلاحگری در ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید تقویت شود افزود: از قلم برخی از نامهها که به دفتر ارسال میشود مشخص است که قصد خیرخواهانه ندارند و قصد نامه تنها تخریب است و حتی امضا هم ندارند که این روحیهها نباید در ستاد وارد شود و روحیه اصلاحگری و دلسوزی حاکم شود.
او اضافه کرد: امربه معروف همیشه با امر و نهی نیست بلکه ترویج این امر در جامعه باید شکل گیرد و هر دستگاهی متناسب با وظایف خود این بستر را ایجاد کند البته مراقب تداخلها نیز باشند که مضر خواهد بود.
حجتالاسلام و المسلمین نکونام اظهار داشت: شنیده میشود در آموزش و پرورش عدم همکاری با جوانان فعال وجود دارد و دانشآموزان در مدارس با موانعی از سمت مدیران یا معلمان روبرو میشوند، که نباید از این موارد دیده شود بلکه باید به دانشآموزان اجازه دیده شدن داد.
او تصریح کرد: حتی همزمان با نماز جماعت در مدارس کلاس برگزار میشود و اگر دانشآموزی بخواهد در نماز شرکت کند به او اجازه نمیدهند که خود اصل کلاس گذاشتن موقع نماز یک منکر و تهدید دانشآموز نیز یک منکر دیگری است که باید بررسی شود.
حجتالاسلام و المسلمین نکونام با اشاره به اینکه شورای امر به معروف و نهی از منکر مدارس باید فعال باشد، گفت: اگر معلمی با وضع نامناسب وارد کلاس شوند آموزش و پرورش باید با او برخورد کند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری از رسانه ملی در دوره جدید این رسانه تقدیر کرد.
حجتالاسلام و المسلمین نکونام بیان کرد: رسانه ملی در خصوص امر به معروف و نهی از منکر انصافا در کلان موضوع فعال وارد نقش آفرینی شده است به گونهای که از دغدغهها خیلی کاهش یافته است.
او افزود: در مقطعی خیلی نسبت به صدا و سیما اعتراضهای بسیاری میشد به دلیل ترویج یک سری از ضد ارزشها در تولید برخی آهنگ ها، فیلمها و برنامه ها؛ اما الان خیلی کاهش یافته است و بسیار هنرمندانه به ترویج ارزشها میپردازد با ضد ارزشها مواجه میشود.
حجتالاسلام و المسلمین نکونام با اشاره به اینکه البته راه زیادی تا رسیدن به مراتب مطلوب هستند، اضافه کرد:، اما این مقدار بسیار قابل تقدیر است و با حساسیت در حال تولید محتوا هستند.
او اظهار داشت: صدا و سیما اکنون به خوبی در حال پرداختن به مشکلات مردم است وبه گونهای عمل شده که استقلال صدا و سیما در افکار عمومی نقش پیداکرده و نمیگویند صدا و سیمای دولتی و حاکمیتی؛ کاری به اینکه کدام دولت است ندارند و مردم هم میگویند صدا و سیمای مردمی این مهم است که مردم به رسانه ملی خودشان اطمینان پیدا کنند.
حجتالاسلام و المسلمین نکونام با اشاره به اینکه در فضای مجازی با مشکل مواجه هستیم، اما برای کاهش دغدغهها باید دو کار انجام شود تصریح کرد: یکی کار حاکمیتی است و با قانونی که مجلس تصویب کرده اصلاحاتی در حال شکل گیری است دوم تولید محتواست که باید در این فضا فعال باشیم و تولید کنندگان محتوا مورد حمایت قرار بگیرند تا خروجی همه بشود تولید محتوای مناسب.
در این نشست دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان هم با اشاره به طرح مصوب شورا با عنوان «شهر پیشرفته و محله پیشران» گفت: در این طرح از ظرفیت جوانان و نوجوانان مردان و زنان محله، با هدف نقش آفرینی مردم در محله استفاده میشود.
حجت الاسلام احمدی بیان کرد: این رویداد آموزشی در دو حوزه نوجوان و جوان در حال انجام است و در سه مرحله برگزار میشود. مقدماتی، میانی شامل عملکردهای نمادین مجموعهها و در نهایت خروجی که احکام افراد و مجوزهاصادر و عرصههای فعالیت مشخص میشود.
او با بیان اینکه رویداد اول برگزار شد گفت: دیروز هم مرحله دوم با حضور مسئولان استانی از جمله دادستان استان، رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهردار، نمایندگان شورای اسلامی شهر و معاونت پیشگیری برای داوری برگزار شد.
حجت الاسلام احمدی ادامه داد: هفته آینده دور اول رویداد آموزش «شهر پیشرفته و محله پیشران» ویژه نوجوانان دختر برگزار میشود.
انتهای پیام/ع