مدیر جهاد کشاورزی جویبار از صدور مجوز صادرات ۲۲ تن کیوی از این شهرستان به کشور قطر خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،غلامرضا سعیدی مدیر جهاد کشاورزی جویبار از صدور مجوز صادرات ۲۲ تن کیوی رقم هایوارد بعد از طی مراحل قرنطینه نباتی توسط کارشناس مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار مستقر در پایانه صادراتی این شهرستان به خارج از کشور خبر داد.

او افزود: مجوز چهارمین محموله صادارتی ۲۲ تن کیوی از طریق پایانه صادراتی میوه روماک گستر پارس به مقصد کشور قطر انجام شد.

کیوی، منبعی بسیار غنی و سرشار از ویتامین C است و جالب است بدانیم مقدار ویتامین C آن از پرتقال نیز بیشتر است و دارای ویتامین A، ویتامین‌های B ۱, B ۳, B ۲ و سایر ویتامین‌های گروه ب بوده و از میوه‌های بسیار کم کالری محسوب شده و از میزان منیزیم بسیار بالایی برخوردار است به همین خاطر نیز امکان ابتلا به بعضی از سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.
انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار