به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، نقی اسدی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهادکشاورزی گلستان گفت: در استان گلستان ظرفیت مورد نیاز فرآوری محصول انار وجود دارد، اما برای تکمیل این زنجیره باید از تکنولوژی نوین بهره برد.
او با بیان اینکه ما باید بر اساس تولید، فرآوری و صادرات برنامه ریزی کنیم افزود: این میزان فرآوری در استان کافی نیست و باید به سوی فرآوری و بستهبندیهای جدید روی آوریم.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی گلستان گفت:بنابراین میطلبد کشاورزان در این زمینه همکاری داشته باشند و آنها بر اساس نیاز واحدهای تولیدی برنامه ریزی کنند.
او گفت: باغداران میتوانند اناری تولید کنند که پایه صنعتی داشته باشد و بتواند فرآوری شود و اگر هم به صورت تازه خوری تولید میشود بتواند با ظاهری خوب در بازارهای جهانی رقابت کند.
سطح باغهای محصول انار استان هزار و ۴۰۰ هکتاراست که امسال ۲۰۰ هکتار نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
کارشناسان پیش بینی کردند که امسال ۱۰ هزار تن انار از باغهای استان برداشت خواهد شد که عمدتا یا به مصرف تازه خوری میرسد و یا در سرد خانه نگهداری و به مرور وارد بازار میشود.
عمده باغهای انار در شهرستانهای گنبدکاووس، گالیکش، علی آبادکتول و بندرگز وجود دارد.
انتهای پیام/م