![در بازار میوه چه میگذرد؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323974_278.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محمدرضا حدادزاده دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد در نشست افتتاحیه سلسله نشستهای بیان گفت: در حوزه آسیبهای اخلاقی و اجتماعی که امروز دانش آموزان با آن درگیر هستند نیاز به مداخلاتی است که این مداخله هم از طریق آموزش و پرورش، معلمان، والدین و .. باید انجام گیرد.
او افزود: هدف از این مداخله، حمایت از دانش اموز آسیب دیده جلوگیری از آسیبهای بیشتر و سنگینتر میباشد.
حدادزاده با بیان اینکه پیشگیری از آسیبهای دوران رشد تاثیر بسیاری مهمی در سلامت روان شخص دارد، تصریح کرد: انجایی که مداخلات لازم صورت نگرفته شاهد اثرات منفی بوده ایم.
او تصریح کرد: در این راستا طرح بیان در ۳ فاز شامل برگزاری کارگاههای آموزش برای کادر مدارس، برگزاری کارگاههای آموزش برای والدین و برگزاری کارگاههای آموزشی برای دانش آموزان تعریف شده است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد اظهار داشت: تعیین موضوعات کارگاهها براساس یک فرایند کارشناسی و مطابق با خروجی پروندهها در دستگاه قضا تعیین شده است.
او افزود: رویکرد دستگاه قضا استان در این طرح شناسایی و پیشگیری از آسیبهای کمتر گزارش شده یا به عبارتی همان آسیبهای نهان است.
حدادزاده با بیان اینکه آمارهای رسمی بسیاری از آسیبهای شهر را نشان نمیدهد افزود: پیشگیری از آسیبها به ویژه آسیبهایی که اعلام و گزارش نمیشود، ولی به سلامت روان افراد آسیب میزند مهم است و نیاز به مداخلههای مناسب و غیرقهری است.
او گفت: حضور دستگاه قضا در دوران تحول نگاهی حمایتی بوده و ما معتقدیم در این طرح محور آموزش و پرورش است و از نظرات و پیشنهادات مدیران و مشاورین باید بیشترین بهره را برد و حتی مداخلات قضایی نیز باید بر اساس این پیشنهادات باشد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان تصریح کرد: اورژانس دانش اموزی با محوریت آموزش و پرورش راه اندازی و در صورت تشخیص کارشناسان این مرکز دستگاه قضا با حفظ محرمانگی اطلاعات جهت حل آسیب و کاهش تبعات آن به موضوع ورود خواهد کرد.
او اضافه کرد: یکی از اقدامات دادگستری استان در راستای سند تحول همکاری با نخبگان و پژوهشگران جهت استفاده از دادههای پروندهها با حفظ محرمانگی آن است.
انتهای پیام/ی