به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، جهانبخش یوسفی رییس مرکز بهداشت سنندج اظهار داشت: این میزان هشت درصد کمتر از آمار کشوری است و لازم است والدین و دانش آموزان برای دریافت این واکسن عجله کنند چرا که ممکن است با شروع آموزشهای حضوری محدودیتهایی برای حضور دانش آموزانی که واکسن دریافت نکردهاند در کلاس درس ایجاد شود.
او با بیان اینکه تاکنون یک میلیون و ۴۲۶ هزار دز واکسن کرونا در استان تزریق شده است، افزود: آمار واکسینه شدهها در کردستان ۷ درصد از میانگین کشوری پایینتر است.
رییس مرکز بهداشت شهرستان سنندج گفت: در حال حاضر ۶۶ درصد جمعیت استان یک مرحله واکسن تزریق کرده اند و متوسط کشوری آن ۷۳درصد است.
یوسفی با تاکید براهمیت واکسیناسیون مادران باردار اضافه کرد: تا کنون تنها ۳۰ درصد مادران باردار واجد شرایط اقدام به تزریق واکسن کرونا کرده اند که آمار کمی محسوب میشود.
او با بیان اینکه با وجود اطلاعرسانی قبلی و تاکید بر لزوم واکسیناسیون مادران باردار (بعد از سه ماهه اول حاملگی) گفت: تزریق واکسن کرونا هم برای مادر و هم جنین بی خطر است، ولی با این حال همچنان استقبال مادران باردار از این واکسن بسیار کم است.
رییس مرکز بهداشت سنندج افزود: با توجه به اینکه شدت بیماری در مادران باردار بیشتر است لذا تاکید میشود همه مادران باردار واجد شرایط (۱۸ سال سن و سن حاملگی ۱۲ هفته) هر چه سریعتر برای حفظ سلامت مادر و جنین نسبت به تزریق واکسن کرونا در همه مراکز دولتی اقدام کنند.
یوسفی با تاکید بر اینکه واکسیناسیون نقش اصلی در کنترل بیماری کووید ۱۹ دارد، اضافه کرد: زنان باردار نیز جزو گروههای پرخطر ابتلا به این بیماری محسوب میشوند و اگر مادر بارداری به کرونا مبتلا شد، حداقل باید یک ماه بعد از بهبودی و از بین رفتن علایم بیماری، برای تزریق واکسن اقدام کند.
انتهای پیام/ک