محققان پژوهشکده اعصاب کاربردی دانشگاه آزاد اراک واکسن خوراکی کرونا ساختند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، حمید مهاجرانی مدیر پژوهشکده اعصاب کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی اراک از ساخت واکسن خوراکی کرونا به دست محققان این پژوهشکده خبردادو گفت: این واکسن در حال حاضر در فاز آزمایشات حیوانی قرار دارد.

مهاجرانی افزود: خوراکی بودن این واکسن موجب تحریک و ترشح آنتی بادی‌هایی می‌شود که با آزاد شدن در مخاط ریه برخلاف سایر واکسن‌ها از ناقل بودن فرد جلوگیری می‌کند.

او اضافه کرد: ژن ویروس کرونا هنگام مصرف این واکسن خوراکی توسط سیستم ایمنی بدن شناسایی می‌شود و ایمنی لازم را ایجاد می‌کند.

مدیر پژوهشکده اعصاب کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی اراک بیان کرد: این طرح یکی از مهمترین طرح‌های مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی است که در بهمن ماه سال ۹۹ به معاونت فناوری ریاست جمهوری ارسال شد.

او با بیان اینکه این طرح ۶ ماهه بوده است، اما خوشبختانه این طرح توانست زودتر از موعد به اتمام برسد ادامه داد: سرمایه‌گذار و تولید کننده این دارو در مقیاس صنعتی کارخانه در مادر داروس شهرکرد است.

مهاجرانی اظهار کرد: واکسن‌های دیگر سیستم تنفسی را ضدعفونی نیم کنند، اما پس از مصرف این واکسن، سلول‌های ایمنی از طریق این محور و سیستم لنفاوی به سمت ریه‌ها می‌روند و ریه‌ها را از ویروس خالی می‌کنند.

او تصریح کرد: در ساختار این واکسن خوراکی، از پروبیوتیک‌هایی همراه با پروبیوتیک اصلی استفاده شده که نقش ادجوانت را ایفا می‌کنند که علاوه بر اینکه بر دستگاه‌های بدن بویژه دستگاه عصبی اثر مثبت می‌گذارند توانستیم از مصرف یک ماده شیمیایی صنعتی در این واکسن جلوگیری کنیم.

مدیر پژوهشکده اعصاب کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی اراک گفت: این واکسن دارویی چند منظوره محسوب می‌شود و به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند عمل می‌کند.

انتهای پیام / ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار