امام جمعه شیراز با بیان اینکه مرزبانی آیت‌الله حسن‌زاده آملی از مرز‌های تشیع مشخص و مبرهن است، گفت: این عالم بزرگ در مرز ایستاده و برای دفاع از تفکر شیعی بسیار زحمت کشیده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام صبح امروز در مراسم چهلمین روز درگذشت علامه حسن‌زاده آملی که در مصلی شیراز با حضور مسئولان و روحانیون برگزار شد با بیان اینکه جای خالی این مرد بزرگ برای همه ما غمی سنگین است، گفت: در حدیث از امام محمدباقر (ع) آمده است که علمای شیعه ما مرزبانی می‌کنند، در مرزی که آن طرف شیطان ایستاده است، این جایگاه علمای شیعه است.  

او با بیان اینکه مرزبانی آیت‌الله حسن‌زاده آملی از مرز‌های تشیع مشخص و مبرهن است، گفت: این عالم بزرگ در مرز ایستاده و برای دفاع از تفکر شیعی بسیار زحمت کشیده است.  عالم شیعه از شیعیانی که از نظر فکری ممکن است قوی نباشند در مقابل شیطان و وسوسه‌های شیطانی دفاع می‌کند.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه دشمن می‌داند تا عالم شیعی نقش خود را درست ایفا کند دست این‌ها به شیعیان و حکومت و جامعه شیعی نمی‌رسد، افزود: اگر در مرز‌های جغرافیایی شهیدانی مانند سردار سلیمانی ایستاده در مرز‌های عقیدتی علامه حسن‌زاده و امثال آن ایستاده‌اند.  

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه حفظ دیانت مردم از اهم کار‌هایی است که عالمان دین انجام می‌دهند، بیان کرد: قله اگر علامه طباطبایی است در ردیف بعدی علامه حسن‌زاده و دیگران میدان‌داری می‌کنند و این برای ما طلبه‌ها درس دارد که برای حفظ دیانت باید در این مرز پاسداری کنیم.  

او با بیان اینکه طلاب جوان شخصیت حسن‌زاده آملی را می‌بینید پس از ۹۰ سال کار کردن جای خالی‌اش را باید شما‌ها پر کنید، عنوان کرد: نباید غافل بود از این مسئله و باید نقش عالمان دین و طلاب دینی را تبیین کرد.  حفاظت از مرز‌های دینی برای عالمان دین شبانه‌روزی است که با حفاظت فیزیکی و امنیتی فرق دارد.  

امام جمعه شیراز با تاکید بر اینکه مرزبانی کردن از عقاید دین را باید وظیفه خود بدانیم، گفت: مرزبانی تشیع کار شماست در این میدان بایستید و این سنگر هیچ وقت نباید خالی شود، طلاب جوان قدردان این لباس باشید و اگر به نیت دفاع از مرز تشیع حرکت کرده‌اید نتیجه می‌گیرید.  

دژکام با بیان اینکه حسن‌زاده آملی می‌توانست به عنوان یک فقیه مرجع باشد، اما به عنوان یک حکیم ایستاد و ادعای مرجعیت نکرد، افزود: بزرگ‌منشی عالمانی مانند حسن‌زاده باید در حوزه‌های علمیه استمرار پیدا کند و به طلاب جوان آموزش داده شود نباید فقط به حوزه اکتفا کرد بلکه باید وارد میدان شد.  

او با بیان اینکه بزرگی شخصیت حسن‌زاده بیش از این بود، تصریح کرد: آیت‌الله حسن‌زاده میدان مبارزه با جریان‌های فکری کمونیستی را در آمل باز کرد؛ دروس معرفت نفس را در مبارزه با این تفکر شروع کرد، طلبه‌ها نباید فقط منتظر مباحثه در حوزه‌های علمیه باشند آیت‌الله حسن‌زاده شاگردانش همان مردم کوچه و بازار بودند، مطالب عالی حکمت را آنقدر پایین کرد تا مردم کوچه و بازار متوجه شوند.  

امام جمعه شیراز با بیان اینکه آیت‌الله حسن‌زاده مدافع حریم ولایت و جمهوری اسلامی بود، عنوان کرد: آدمی که فلسفه می‌داند و عرفان بداند بسیار است، اما نقش مهم اجتماعی عالم دینی این است که از حریم ولایت و دین دفاع کند، نقش اجتماعی عالم و دفاع از دین در اجتماع را باید بزرگ بدانیم و به آن توجه کنیم، باید همیشه خود را سنگربان و مرزبان تفکر شیعی بدانیم.  

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.