به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مهدی ژیان پور رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان درباره نحوه واکسیناسیون کارمندان توضیح میدهد: در مجموعه جهاد دانشگاهی کارمندان به لحاظ اداری و سازمانی در سه دسته قرار دارند که کادر حوزه درمان جهاد به دلیل احتمال ابتلای بیشتر کارمندان آن به کرونا در اولویت دریافت واکسن کرونا قرار گرفتند، همچنین در مرحله دوم اعضای هیات علمی جهاد دانشگاهی به دلیل حضور در کلاسهای آموزشی واکسن دریافت کردند و در نهایت کارمندان سایر بخشها با هماهنگی قبلی با مجموعه درمان استان طی یک روز واکسینه شدند.
او تاکید میکند: امروز تقریبا تمام کارمندان جهاد دانشگاهی اصفهان واکسن کرونا دریافت کرده اند و فردی که مقاومت در برابر واکسن داشته باشد، نداشتهایم.
او درباره ممانعت احتمالی برخی کارمندان این مجموعه در برابر واکسن، میگوید: مجموعه جهاد دانشگاهی از ابتدای محدودیتها حتی در شرایط قرمز موضوع دورکاری کارمندان را پیگیری کرد و اکنون نیز اگر کارمندی در این مجموعه از زدن واکسن امتناع کند، از حضور وی در محل کار ممانعت خواهد شد.
مسئول بخش بهداشت، ایمنی و محیطزیست (HSE) شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان میگوید: براساس تلفیق سه مصوبه ستاد کرونا شرکت آبفا استان، دستورالعمل استانداری و دستورالعملهای ستاد ملی کرونا، معاونت پرسنلی این شرکت بخشنامه مشترکی را به ادارات مختلف ابلاغ کرده است.
او تاکید میکند: براساس اعلام نرم افزار سایت اداره بهداشت تا امروز ۸۵ درصد کارکنان شرکت آبفا استان واکسینه شده اند و به طور قطع با افرادی که واکسن کرونا تزریق نکرده اند برخورد میشود که از نحوه برخورد با این افراد بی اطلاعم.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان میگوید: براساس آخرین مصوبه ستاد کرونا زمان بازگشایی مدارس در مقطع متوسطه دوم از ۱۵ آبان و متوسطه اول از اول آذرماه است، البته بازگشایی به این معنا نیست که مدارس به طور کامل حضوری شوند، بلکه باید بر اساس پروتکلهای بهداشتی صدور "بخشنامه ۰۶" و رعایت فاصله گذاری اجتماعی بازگشایی به صورت تدریجی انجام شود.
آذر کیوان امیرپور ادامه میدهد: ۳۹۰ هزار دانش آموز در مقطع متوسطه اول و دوم در استان اصفهان هستند که از این تعداد، حدود ۳۳۰ هزار دانش آموز، یعنی بیش از ۸۰ درصد از آنها دوز اول واکسن کرونا را تزریق کردهاند و تزریق دوز دوم نیز در حال انجام است، البته هنوز داشتن کارت واکسن به عنوان شرط حضور دانش آموزان در کلاسهای درس اعلام نشده است.
او با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۸۵ درصد فرهنگیان در استان اصفهان هر دو دوز واکسن کرونا را تزریق کردهاند، میگوید: فرهنگیان کارمندان دولت هستند و دولت اعلام کرده کارکنان باید برای حضور در محل کار کارت واکسیناسیون ارائه کنند.
او در مورد ۱۵ درصد از فرهنگیانی که هنوز واکسینه نشده اند، اظهار میکند: آمار واکسیناسیون را از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دریافت میکنیم و ممکن است تعدادی از فرهنگیان استان واکسن تزریق کرده باشند، اما هنوز در آمار ثبت نشده باشد. در هر صورت تابع مصوبات ستاد کرونای کشور هستیم و باید دید برای کارکنانی که واکسن تزریق نمیکنند چه تصمیمی گرفته میشود.
مسئول روابط عمومی شرکت آب منطقهای اصفهان میگوید: از هفته گذشته کارت واکسن کارکنان این شرکت چک شد و در حال حاضر به کارمندانی که واکسن کرونا دریافت نکرده اند التیماتوم برای تزریق داده شده و یا اینکه آنها باید دلیل پزشکی برای عدم ممانعت خود داشته باشند.
او تاکید میکند: تمام کارمندان شرکت آب منطقهای تصویر کارت واکسن خود را برای کارشناس درمان این مجموعه ارسال کرده اند و مطابق آخرین اعلام بالای ۹۰ درصد کارمندان شرکت آب منطقهای اصفهان واکسن کرونا دریافت کردهاند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه اصفهان میگوید: وضعیت واکسیناسیون کارمندان و اعضای هیات علمی دانشگاه اصفهان در مرکز بهداشت این دانشگاه مدیریت میشود. تیم دانشگاه اصفهان با همکاری مرکز بهداشت، حراست، معاونت دانشجویی و ... همکاری کردند تا این روند به خوبی اجرا شود.
عباس میرزایینیا تاکید میکند: با وجود اینکه اطلاعات واکسیناسیون افراد در مرکز بهداشت موجود است و از روند واکسیناسیون تمام افراد مطلع هستند، باز هم با تمام کارمندان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه تماس گرفته شد و افرادی که از زدن واکسن ممانعت کرده بودند به زدن واکسن تشویق شدند.
به گفته او در این مدت سعی شد افرادی که به زدن واکسن تمایل ندارند با فرهنگ سازی به این کار ترغیب شوند و با افراد واکسینه نشده طبق دستورالعمل ستاد مقابله با کرونا رفتار میشود، همچنین مکملهای ویتامینهای دی، سی و کلسیم به صورت رایگان در اختیار اعضای دانشگاه اصفهان قرار داده شد.
همچنین روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان توضیح میدهد: طی نامهای از هفته پیش به کارمندان این اداره اعلام شد که تصویر کارت واکسن خود را به روسای هر اداره و بخش ارسال کنند.
او اضافه میکند: تعدادی از کارمندانی که تاکنون واکسن نزده اند، یا منع پزشکی دارند و یا مدت زمان کوتاهی از ابتلای آنها به کرونا گذشته است، البته اگر برخی کارمندان این مجموعه از زدن واکسن ممانعت کنند، از حضور آن در محل کار جلوگیری و عدم حضور آنها غیبت محسوب میشود.
مسئول روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان توضیح میدهد: با توجه به دستور العمل استانداری، این سازمان با تهیه فرمی مبنی بر ضرورت تزریق واکسن کرونا و ارسال آن به ادارات شهرستانها اقدامات لازم را انجام داده و در این بررسی کارمندانی که واکسن زده و آن دسته که واکسن دریافت نکرده اند، مشخص میشود.
او البته میگوید: در این سازمان تاکنون برای برخورد با کارمندانی که واکسن کرونا تزریق نکردهاند تصمیمی گرفته نشده است.
مسئول روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان میگوید: هفته گذشته یکی از کارشناسان حوزه اداری مامور بررسی کارت واکسن تمام همکاران شد که طبق آخرین آمار در حال حدود ۹۸ درصد کارمندان اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان یا دو دوز و یا یک دوز واکسن کرونا خود را دریافت کرده اند.
او اضافه میکند: دو درصدی که واکسن دریافت نکرده اند غالبا تا مبتلا به کرونا هستند و یا دوره نقاهت خود را طی میکنند و یا منع پزشکی دارند.
اما سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان میگوید: مطابق آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی بیش از ۷۰ درصد گروههای بالای ۱۸ سال استان اصفهان نوبت اول واکسن و همچنین ۶۲ درصد گروههای ۱۲ تا ۱۸ سال نیز واکسن کرونا خود را دریافت کردهاند، بنابراین بیشتر کارمندانی که در ادارات واکسینه شده اند در دسته ۷۰ درصد هستند.
حجت الله غلامی میافزاید: حدود ۳۰ درصد کارمندانی که تاکنون واکسن کرونا خود را دریافت نکرده اند قرار شد طی هماهنگی هر هفته تست پی سی آر خود را به اداره مربوطه تحویل دهند و یا واکسن تزریق کنند.
او درباره مقاومت و ممانعت برخی کارمندان از زدن واکسن، میگوید: این دسته کارمندان مرخصی بدون حقوق میروند تا تصمیم به زدن واکسن بگیرند.
سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان تاکید میکند: البته قرار است در ستاد ملی کرونا درباره نحوه برخورد با کارمندانی که مقاومت شدید در زدن واکسن کرونا دارند، تصمیم گیری شود و مطابق آنچه ستاد اعلام میکند، با وی برخورد میشود.
او درباره برخی کسبه و اعضای صنوفی که از زدن واکسن خودداری میکنند، میگوید: مطابق تصمیم قبلی قرار است از تمدید و صدور مجوز کسب برای آنها خودداری شود و مطابق آنچه در ماده ۲۸ قانون صنفی پیش بینی شده با آنها برخورد میشود.
غلامی تصریح میکند: ستاد ملی مقابله با کرونا مدت زمانی را برای تزریق واکسن کرونا مشخص کرده اند تا فشار بر روی مردم نباشد و قرار است طی ۱۵ روز آینده هم کارمندان و هم اصناف واکسینه شوند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/ی