به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا رمزی مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی گفت: اکنون خراسان رضوی در اجرا و نهادینهسازی نسخهنویسی الکترونیکی در بخش سرپایی رتبه ۲۱ کشور را دارد که گسترش و نهادینهسازی این فرآیند نیازمند همکاری بیشتر جامعه پزشکی است.
او افزود: برنامه ملی نسخه نویسی الکترونیکی از خردادماه ۱۳۹۹ با همکاری جامعه پزشکی در خراسان رضوی آغاز شده است و هم اکنون ۶۵ درصد از نسخههای پزشکی استان به صورت الکترونیکی نوشته میشود.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی ادامه داد: میزان نسخ الکترونیکی تولید شده پزشکان در ابتدای اجرای برنامه مزبور در خراسان رضوی تنها پنج درصد بود که با گذشت یک سال رشدی هزار و ۳۰۰ درصدی داشته است.
رمزی بیان کرد: میزان نسخه پیچی الکترونیکی در تمامی مراکز تشخیصی و درمانی که داروخانهها و آزمایشگاهها را نیز شامل میشود در خراسان رضوی طی مهرماه پارسال تاکنون نیز از هشت به ۶۴ درصد افزایش یافته است.
او تصریح کرد: نهادینه سازی و اجرای کامل نسخه نویسی الکترونیکی در این استان رشد خوبی داشته است، اما از برخی استانهای کشور پایینتر است و امیدواریم با همکاری کامل پزشکان و مراکز طرف قرارداد این برنامه به شکل کامل اجرا شود.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی تاکید کرد: توقف چاپ دفترچههای کاغذی از اردیبهشت ماه امسال و پذیرش بیمه شدگان در تمامی مراکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد با کارت ملی و همچنین انجام فرایند تبادل الکترونیکی اسناد بستری در ۶۷ بیمارستان و ۱۱ مرکز جراحی محدود فعال در خراسان رضوی را از دیگر اقدامات بیمه سلامت استان در راستای الکترونیکی شدن خدمات بیمهای است.
رمزی اظهار کرد: تعداد کل موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت در این استان را چهار هزار و ۵۵۵ نفر شامل پزشکان، داروخانهها، دندانپزشکان، بیمارستانها و سایر مراکز تشخیصی و درمانی است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام//ف.ب