به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور که پنج شنبه هفته گذشته بصورت سرزده به بازار امین حضور تهران رفته و پای گلایهها و مشکلات فروشندگان و خریداران نشسته بود، امروز مسائل و مشکلات آنها را با تولید کنندگان اصلی این بازار مطرح و از آنها خواست برای حل آنها چاره اندیشی کنند.
وی در این جلسه که مدیران عامل ۱۵ تولیدکننده اصلی بازار لوازم خانگی و تعدادی از مدیران صنفی و دولتی حضور داشتند، اظهار کرد: حمایت از بخش تولید با هدف منتفع شدن مردم صورت میگیرد بنابراین تولید کنندگان باید افزایش کیفیت و کاهش قیمت را به صورت توامان مدنظر قرار دهند.
معاون اول رئیس جمهور از مدیران عامل شرکتهای تولید کننده لوازم خانگی خواست نیازها، انتظارات و مطالبات خود از دولت را احصاء و ارائه کنند تا دولت بتواند حمایتهای لازم از این صنعت را در دستور کار خود قرار دهد تا شاهد تقویت تولید این محصولات و در عین حال کاهش قیمت، بهبود کیفیت و به تبع آن رضایتمندی مردم باشیم.
وی افزود: خواسته دولت این است که شرکتهای تولید کننده لوازم خانگی بتوانند ضمن توجه ویژه به اهمیت صادرات، در سطح منطقه سرآمد باشند و برندهای ایرانی ظرف مدت چند سال، علاوه بر تامین نیازهای داخلی، بازار کشورهای همسایه را نیز در اختیار بگیرند.
مخبر با بیان اینکه صنعتی که رقابت نداشته باشد محکوم به شکست است، افزود: صنعت تولید لوازم خانگی باید خود را در معرض رقابت چه در داخل و چه در خارج از کشور قرار دهد چرا که ارتقاء و رشد از طریق رقابت ایجاد میشود.
معاون اول رئیس جمهور از وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز خواست تا ساز و کار و برنامه ریزی دقیقی برای تسهیل صادرات محصولات لوازم خانگی را تدوین و بسترهای لازم را برای توسعه صادرات این محصولات فراهم کند.
وی همچنین با اشاره به توانمندی دانشگاههای کشور در تولید قطعات و مواد اولیه مورد نیاز صنایع خاطر نشان کرد: باید رابطه صنعت و دانشگاه گستردهتر شود تا مواد اولیه و قطعات مورد نیاز صنایع و به ویژه لوازم خانگی با اتکاء به توانمندی داخلی تامین شود.
معاون اول رئیس جمهور سرمایه گذاری برای بهبود کیفیت و افزایش تولید را لازمه حضور صنعت تولید لوازم خانگی در بازارهای بین المللی دانست و افزود: شرکتهای تولید لوازم خانگی باید با اتکاء به اعتمادی که مردم به برندهایشان دارند، مردم را در سرمایه گذاری مشارکت دهند و با هدایت نقدینگی موجود در جامعه، خط تولید خود را گسترش دهند و دولت نیز با جدیت از این سرمایه گذاری حمایت میکند.
در این جلسه که وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان نیز حضور داشتند، مدیران عامل اصلیترین شرکتهای تولیدی لوازم خانگی کشور گزارشی از ظرفیت تولید و تعداد کارگران خود ارائه کردند و به تشریح مهم ترین دغدغهها و نیازهایشان نظیر مسائل مرتبط با مالیات، افزایش قیمت مواد اولیه، ورود کالاهای قاچاق به داخل کشور و مقررات دست و پا گیر و بروکراسی اداری پرداختند.
در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای کمک به تقویت تولید لوازم خانگی، مقرر شد مدیران عامل شرکتهای تولید کننده لوازم خانگی نیازها و انتظارات خود را برای کاهش قیمتها و افزایش کیفیت به دولت ارائه دهند تا تصمیمات لازم برای کمک به این صنعت اتخاذ شود.
انتهای پیام/
بهانه جدید برای افزایش قیمت
اما لوازم خانگی ایرانی ۵ تا کالا امثال خریدم عالیه از خارجی ۱۰۰ درصد با کیفیتتره دست مریزاد ممنون وافرین داره
وقتی انحصار درست کنی یعنی با زور و فشار فقط میتونی جنس بفروشی و هیچ جایگاهی تو بازار کشور دیگه نخواهی داشت
وقتی انحصار درست کنی یعنی با زور و فشار فقط میتونی جنس بفروشی و هیچ جایگاهی تو بازار کشور دیگه نخواهی داشت
مرگ بر مردم ایران که همیشه باید بدبخت بیچاره باشند
دولت روحانی دستور آزاد سازی قیمت ها را صادر کرد چه اتفاقی افتاد؟؟؟همین اتفاقاتی که شاهد هستیم مصرف کنندگان هم قیمت گرانتر پرداخت می کنند هم چندین ناسزا واهانت تقدیم مسئولین نظام می کنند.
قبل از آزادسازی قیمت ها هم مردم ومصرف کنندگان راضی از قیمت ها بودن هم کارخانه ها وتولیدکنندگان خوب تولید می کردن وصف مرغ وتخم مرغ نداشتیم....چرا ارزان بود همه چی ساکت بود؟؟چون تولیدکنندگان داخلی برای تأمین خود تولیدات خودرا با گرانترین قیمت صادر می کرد به نفع ملت مجبور به ارزان فروشی داخلی بود.مشکلات ونقدینگی خودرا با صادرات تأمین می کرد
حالا چی؟؟؟کی می تواند دولتمردان را قانع کند بگوید آقا جان باید وباید قیمت گذاری مجدد انجام شود اگر تولیدکننده اعتراض داشت به او بگویند برای تأمین مالی خود هرچی می توانی گرانتر وبیشتر صادرات انجام دهی.ما مالیات نمی خواهیم وجایزه صادراتی به تو میدهیم.
ولش کن اصلاً فایده ندارد برای کی بنویسی...بخدا اگر دولت بتواند مچ تولیدکنندگان را بخاباند....مگر قیمت ها را۱۵درصدگرانتر ازسال ۱۳۹۶به تولیدکنندگان ابلاغ کند.هرکی توانست تولید کند هرکس نتوانست تولید نکند... دولتمردان میخان رضایت اندک تولید کننده را جلب کنند کاری به جمعیت میلیونی ایران ندارن که هرروز به آنان اهانت میکنند.اقتصادمقاومتی پس ازرها سازی قیمت ها بدست فراموشی سپرده شد.حمایت ازتولید داخل وکالای ایرانی با رها سازی قیمت ها بدست فراموشی سپرده شد.
با این قطبهای تولید حداقل و تولید حداقل
در تولید تلویزیون و کولر گازی و لباسشویی میتوانند با کمی دقت و بالابردن کیفیت و کیتها جهانی هم شوند.
در تولید تلویزیون به صفحه نمایش 8k و تکنولوژیها و فناوریهای ساخت پنل و کیتها برسیم.
در تولید یخچالهای هوشمند با تولید انواع کمپرسورهای خوب ملی گام برداریم.
در تولید لباسشویی ساخت موتورهای بی تسمه و فناوری ساده سنتوم سیستم برسیم.
و از همه مهمتر ضمانتهای خوب و قطع واردات و ضربه نزدن و نشکاندن کمر تولید ملی.
از تلوزیون بگیر تا ماشین لباس شویی تا لامپ کم مصرف که میگن ایرانی همه قطعاتش چینیه
ایران میبایست رباتها را در تولید انبوه و دقیق بکار گیرد و کیفیت و ضمانتها را بالا ببرد