مراسم رونمایی از طرح پرداخت کمک‌های مردمی و صدقات از طریق QR کد با حضور قائم مقام کمیته امداد امام خمینی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم رونمایی از طرح پرداخت صدقات و کمک‌های مردمی از طریق QR کد در کمیته امداد امام خمینی استان تهران با حضور جمعی از مسئولان و معاونان این نهاد برگزار شد.

از ویژگی‌های این طرح می‌توان به تسریع در کمک رسانی به نیازمندان، صرفه جویی در هزینه ها، حفاظت از پول ملی، جلوگیری از سرقت و عدم مراجعه حضوری به درب منازل و صندوق‌ها در سطح شهر اشاره کرد.

مصطفی خاکسار، قائم مقام کمیته امداد امام خمینی در این مراسم گفت: طرح جمع آوری کمک‌های مردم خیر از اقدامات گذشته کمیته امداد تا کنون بوده است. با توجه به پیشرفت زمان و به منظور سهل‌تر شدن دریافت کمک‌ها و افزایش سرعت دریافت کمک‌های خیران که روند رسیدگی و خدمت به نیازمندان را سرعت می بخشد، روش QR طراحی شده که با توجه به زیرساخت‌های کمیته امداد انجام شده است.

خاکسار افزود: این طرح در ۷ استان از جمله تهران راه اندازی و از آن استفاده شد. از امروز این روش در سراسر کشور اجرایی شده و از جمع آوری حضوری کمک‌ها خودداری می‌شود تا از این طریق و با میزان سهولت، مردم کمک‌های خیر خود را بیشتر و سریع‌تر انجام دهند.

وی با اشاره به هزار و ۸۰۰ نفری که در سراسر کشور وظیفه جمع آوری کمک‌ها را به عهده داشته اند، گفت: با اجرایی شدن این طرح افرادی که مشغول  جمع آوری کمک‌های مردمی بودند به ماموریت‌های دیگری از جمله مددکاری و مشاوره به نیازمندان خواهند پرداخت.

قائم مقام کمیته امداد بیان کرد: اگر این طرح به حد انتظار ما برسد، جایگاه صندوق‌ها در معابر بازنگری می‌شود و این طرح جای آن را خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: علی رغم مشکلات اقتصادی به ویژه در دوران کرونا، طبق آمار در همه استان‌ها، جمع آوری صدقات افزایش یافته که نشان دهنده ایمان مردم ماست. متوسط ماهانه ۳۴ میلیارد تومان از طریق کمیته امداد امام خمینی به نیازمندان  کمک می‌شود.

سید ابوالفضل پرپنچی، مدیر کل کمیته امداد استان تهران هم در این مراسم گفت: طرح پرداخت صدقات به وسیله QR کد، حدود سه ماه است در مناطق مختلف استان تهران شروع شده و تاکنون توانسته ایم یک میلیارد از این طریق دریافت کمک داشته باشیم. این طرح هم اکنون در حال توسعه است و هزینه‌های پرداخت کاهش یافته و با سرعت بیشتری انجام می‌شود.

وی بیان کرد: در استان تهران حدود ۴۱۰ نفر در حوزه مشارکت‌های مردمی مشغول هستند و از این میان ۱۵۰ نفر مستقیم در ارتباط با صندوق‌های جمع آوری کمک‌های مردم هستند. با این ظرفیت و جا افتادن فرهنگ پرداخت الکترونیکی، از این افراد در زمینه‌های دیگر که توانمندی آن را دارند استفاده خواهد شد.

پرپنچی گفت: ۴۸ میلیارد تومان در ۶ ماه گذشته در استان تهران از طریق صندوق‌های صدقات و مراکز نیکوکاری جمع آوری شده است.

مدیر کل کمیته امداد استان تهران اضافه کرد: به محض نصب نرم افزار QR کد، فرد می‌تواند نام و نام خانوادگی خود را ثبت و با ورود به سامانه پرداخت، مبلغ را واریز کند، همچنین بانک‌ها هزینه‌ی تراکنشی بابت این طرح دریافت نمی‌کنند.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۵ ۰۹ آبان ۱۴۰۰
من ده ساله هر ماه سیصد هزار تومن اینترنتی صدقه میدم کمیته امداد ولی دریغ از یه پیام تشکر انرژی بخش
آخرین اخبار