به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، انور رئیسی بخشدار ساربوک در بازدید سرزده از نانواییهای سطح این بخش گفت: وضعیت و مسائل بهداشتی نانواییها سطح بخش، نحوه پخت نان، ساعات پخت و کیفیت آرد خبازیهای بخش ساربوک از نزدیک مورد بررسی قرار گرفت و اخطارهای لازم جهت بهبود کیفیت نان صادر شده است.
وی با بیان این که نانوایان از قشر زحمتکش جامعه هستند افزود: در کنار تاکید بر توزیع نان با کیفیت باید به مسائل و مشکلات این قشر نیز توجه کرد.
بخشدار ساربوک گفت: در جریان این بازدید، کیفیت، کمیت، رعایت بهداشت فردی کارگران، نوع برخورد فروشندگان با مردم، وزن چانههای هر قرص نان با توجه به نوع نان، مد نظر قرار گرفت.
انور رئیسی همچنین در این بازدید بر لزوم نظارت مستمر بر نحوه پخت، عرضه نان و بهداشت نانواییها از سوی دستگاههای مسئول تاکید کرد.
انتهای پیام/ع