به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد،سعید فتوحی،شهردار خرم آباد بیان کرد: پروژههای عمرانی زیادی در بودجه ۱۴۰۰ پیش بینی نشده در حال حاضر بودجه شهرداری خرمآباد ۳۰۰ میلیارد تومان است که با ۱۲۰ میلیارد تومان فروش زمین حدود ۴۰۰ میلیارد تومان میباشد که هزینه کمی برای پیشرفت شهر است.
وی افزود: مردم نسبت به شهرداری بی اعتماد هستند و ارتباط ۲ سویه نیست و همیشه اولین دستگاهی که بیشترین انتقاد به آن وارد میشود شهرداری است که میطلبد اصحاب رسانه این پل ارتباطی را به هم وصل کنند.
شهردار خرمآباد اظهار داشت: تمام سرعت گیرهایی که در سطح شهر خرمآباد وجود دارند با مجوز شورای ترافیک انجام میشود که متاسفانه در این راستا نیاز به طرح جامع ترافیک است.
فتوحی اضافه کرد: تمام سرعت گیرهایی که در سطح شهر خرمآباد وجود دارند با مجوز شورای ترافیک انجام میشود که متاسفانه طرحهای غیر اصولی در قبال نبود طرح جامع ترافیک ایجاد میشود که اگر این طرح وجود داشت به طور قطع محل پارکینگ ها، سرعت کاهها، سرعت گیرها و ... مشخص خواهد شد و به راحتی میتوان تصمیم درستی گرفت.
وی اضافه کرد: سازمان بازآفرینی شهری شهرداری خرمآباد را متولی سرعت گیرها قرار داده ایم که آنها را بازدید و مورد بررسی قرار دهد.
شهردار خرمآباد ادامه داد: المان شهر خرمآباد که متاسفانه جانمایی بدی دارد نیاز به جابجایی دارد که به طور قطع در این راستا باید یک جای مشخص و خوب برای آن در نظر بگیریم.
فتوحی یادآور شد: شهربازی کیو در حال حاضر پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی دارد که تا پایان سال به بهرهبرداری خواهد رسید و تجهیزات مدرن و به روز در این شهربازی پیاده شده که مردم بتوانند به خوبی از آن استفاده کنند.
وی گفت: پارک کوهستانی پاگر که ۴۵ هکتار است به صورت خودجوش در چند سال گذشته شروع به کار کرده که در حال حاضر سه میلیارد بودجه برای آن در نظر گرفته شده، ولی سرعت کار به کندی پیش میرود که در آینده نزدیک بحث روشنایی و آب آن تامین خواهد شد.
شهردار خرمآباد با اشاره به ساماندهی دستفروشان در سطح شهر اضافه کرد: برای ساماندهی دستفروشان نیاز است که دادگستری و نیروی انتظامی در این راه شهرداری را همیاری کنند.
فتوحی افزود: هدفم خدمت رسانی به مناطق محروم شهر است، سعی کردهام که خدماتی اعم از جدولگذاری، آسفالت، رنگآمیزی و ... را در مناطق محروم که در اولویت قرار دارد صورت بگیرد.
شهردار خرم آباد در ادامه به دفاتر تسهیلگری اشاره کرد و اظهار داشت: به دفاتر تسهیلگری اعتقاد دارم، چون بازوان اجرایی ادارت در محلات حاشیه نشین هستند.
انتهای پیام/ب