آشپزی با کودکان به آنها کمک می‌کند تا ضمن آشنایی با مهارت‌های حرکتی، با مفاهیم اولیه ریاضی و علوم آشنا شوند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از « Healthy Little Foodies»، کودکان معمولا علاقه فراوانی دارند تا به هنگام آشپزی، در آشپزخانه حضور داشته باشند و گاه نیز تمایل دارند تا برخی از کارها را خودشان انجام دهند. اما باید بدانید هرگز کمک کردن کودکتان در آشپزخانه زیاد زود و یا دیر نیست. اگرچه گاهی برای آشپزی به همراه کودکتان به زمان نیاز است و آنها برای کمک خیلی کوچک هستند اما باید بدانید کاملا ارزش این مسئله را دارد.

در این گزارش قصد داریم به برخی از مزایای آشپزی به همراه کودکان بپردازیم:

مهارتهای زندگی

یادگیری مهارت های زندگی می تواند تا پایان عمر کودک شما مورد استفاده اش قرار گیرد و شاید روشن ترین مهارتی باشد که برای او حاصل می‌شود. با شروع درس‌های آشپزی در سنین پایین، این کار تبدیل به مهارتی می شود که کودکتان در بزرگسالی به خوبی با آن سازگار شده است.

آشپزی کودکان

چشیدن طعمی ماجراجویانه

یکی از بزرگترین فواید آشپزی با کودکان این است که می تواند به آنها کمک کند تا طعمی ماجراجویانه و متفاوت را ایجاد کنند. افرادی که در آشپزی همکاری دارند، به طور عموم تمایل بیشتری دارند تا غذاهای جدید را امتحان کنند. هرچه در سنین پایین تر این کار را شروع کنید، بهتر است. کودکان درصورتی که در سنین پایین این کار را تجربه کنند، قادر هستند تا مواد غذایی متفاوت تری را تجربه کنند.

یکی از بهترین کارهایی که شما می توانید برای سلامت خود انجام دهید، آشپزی در خانه است. تحقیقات نشان می دهد افرادی که غذاهای خانگی را به شکلی منظم مصرف می کنند، غالبا شادتر و سالمتر هستند. درگیر کردن کودکان در آشپزخانه از سنین پایین، این عادت را در آنان پرورش می دهد و مزیت آن تا آخر عمر برای آنها باقی خواهد ماند.

توسعه مهارتهای بدنی

هم زدن، غلتاندن و دیگر کارهایی که در آشپزخانه انجام می شود، به کودکان شما اجازه می دهد تا مهارتهای بدنی خود و نیز هماهنگی چشمان و دستان خود را توسعه دهند.

آشپزی کودکان

فرصت های یادگیری در آشپزخانه بسیار است

کودکان با لمس کردن، احساس کردن، بوییدن، مشاهده کردن و خواندن و نوشتن است که یاد می‌گیرند و به همین دلیل است که آشپزخانه محیطی عالی برای آموزش به حساب می آید.

برای مثال، آشپزی می تواند فرصتی برای توسعه زبانی کودک شما باشد. صحبت کردن با آنها و توصیف آنچه که شما در حال انجام آن هستید، می تواند کودک شما را در معرض کلمات و اصطلاحات جدید قرار دهد.

شمارش ( سه قاشق، چهار قاشق ...) تشخیص اعداد ( با خواندن شماره های روی ترازوی آشپزخانه)، مفاهیم ریاضی (بیشتر، بزرگتر، کوچک تر) عمل ضرب ریاضی ( دو برابر کردن دستور غذایی) وزن (با استفاده از ترازو) تقسیم (یک چهارم یا یک دوم فنجان...) تنها نمونه هایی از مفاهیمی هستند که می توانند در هنگام آشپزی آموزش داده شوند.

در واقع آشپزخانه یک آزمایشگاه کوچک است و کودکان می توانند تغییر رنگ، بافت و شکل مواد ( جامدات، مایعات، گازها) را مشاهده کنند. برای مثال آنها می توانند مشاهده کنند زمانی که شما از بیگینگ پودر به اندازه زیاد و یا کم استفاده می‌کنید و یا از دمایی نامناسب استفاده می‌کنید، چه اتفاقی می افتد.

آشپزی با کودکان

بیان خلاقیت

کودکان همچنین می توانند خلاقیت خود را از طریق ایجاد یک دستورالعمل و یا ارائه غذا بیان کنند. این کار می تواند چیزی به سادگی این باشد که چه ماده غذایی به سالاد اضافه شود و یا کاری فرضا پیچیده تر به مانند ایجاد منوی غذایی برای خانواده باشد.

آشپرخانه مکانی مناسب برای والدین است تا زمانی را با فرزندانشان بگذرانند. همچنین می تواند مکانی مناسب برای صحبت با کودکان در خصوص سنت های خانوادگی باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۳ ۲۴ آبان ۱۴۰۰
عجب حرف احمقانه ای
مگه آشپز خونه با اون همه وسایل برقی و گازی و ظروف داغ جای بچه است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۴ ۲۴ آبان ۱۴۰۰
میشه وسایل و مواد رو از قبل حاضر کرد و روی میز چید.بعد با همکاری و کمک و تحت نظارت والدین.و حتی غذاها و درسرهای ساده و کم دردسر.بنظرم مهم همکاری و تعامل بین خانوادس.وگرنه تو همه چیز بخواییم اینقد سخت بگیریم که زندگی نمیتونه قشنگ بشه
آخرین اخبار