امام جمعه موقت تهران گفت: مردم شیوه‌نامه های بهداشتی را بیش از قبل رعایت کنند.

به گزارش خبرنگار  حوزه احزاب و تشکل‌های سیاسی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نماز جمعه این هفته تهران ( هفتم آبان‌ماه ۱۴۰۰)، به امامت حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدحسن ابوترابی‌فرد امام جمعه موقت تهران در دانشگاه تهران برگزار شد. 

وی در خطبه های نخست نماز جمعه تهران با اشاره به شرایط کرونایی کشور اظهار کرد: از مردم عزیزمان می خواهم شیوه‌نامه های بهداشتی را بیش از قبل رعایت کنند و فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک در مجامع عمومی را در دستور کار قرار دهیم.

امام جمعه موقت تهران در ادامه، با اشاره به بخش‌هایی از نامه امیرالمومنین علی (ع) به مالک اشتر برای فرمانروایی مصر، گفت: امام علی (ع) در شرایطی اقدام به نصب مسئولان در نقاط مختلف می‌کرد که معاویه اقدام به خلق ناامنی در آن نقاط می‌کرد. امروز هم در دنیای استکبار چنین مرسوم است و داعش نمونه‌ای از این امر است؛ یک گروه تروریستی را تجهیز می‌کنند برای خلق ناامنی در برابر حکومت‌هایی که در برابر آن‌ها می‌ایستند و منافع نامشروع آن‌ها را تامین نمی‌کنند. اگر هم بتوانند عنصری مانند صدام را خلق می‌کنند و مورد حمایت قرار می‌دهند تا صدای ملت‌ها را خاموش کنند.

وی تصریح کرد: مهم ترین پیام این انتصاب از سوی امیرالمومنین (ع)، توجه به جایگاه شایسته‌سالاری در نظام سیاسی الهی است و این یک درس عملی برای همه ماست که اگر چهره‌ای شایسته است و تمام صلاحیت‌ها را دارد،، اما در آن مسئولیت دیگری شایسته‌تر است، نباید اغماض کنیم. اگر این اصل مورد توجه و اهتمام قرار گیرد، با یک تحول و انقلاب عظیم در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی روبرو خواهیم شد.

ابوترابی فرد افزود: جایگاه مردم در اندیشه سیاسی امام علی (ع) بسیار برجسته است و پیوند حکومت و مردم اهمیتی اساسی دارد که اگر این نباشد، حتی حاکمی مانند مالک اشتر هم موفق نخواهد بود.

وی با اشاره به مفاد نامه امام علی (ع) در این خصوص گفت: مدیران در نظام اسلامی باید بالاترین سطح عزم و اراده را داشته باشند و مردم در آن‌ها سستی مشاهده نکنند که این یکی از آفت‌های مدیریتی است. امیرالمومنین (ع) می‌فرمایند مالک اشتر نماد عدالت و تعهد به اصول عقلی و علمی است. آنجا که جای تصمیم سریع و عاجل است، تصمیم سریع و درست می‌گیرد و آنجا که جای درنگ است، با درنگ تصمیم می‌گیرد.

امام جمعه موقت تهران اظهار کرد: همه آحاد جامعه و مدیران و مسئولان باید در این مسیر گام بردارند که دین خدا را پیاده کنند.

ابوترابی فرد تصریح کرد: توجه به اصل نظام‌سازی و دولت‌سازی، پیام دیگر عهدنامه مالک اشتر است و صد‌ها سند در قرآن کریم و احادیث دلالت بر این دارد که انبیای الهی در مسیر تشکیل نظام سیاسی قدم برداشتند و برای ساختن جامعه‌ای که مبتنی بر عدالت است و در آن فرهنگ، انسان‌های عادل تربیت می‌شوند و برای سعادت ابدی، اقدام به تشکیل نظام‌های سیاسی کرده‌اند و بدون یک نظام سیاسی کارا و مبتنی بر اصول عقلانی و وحیانی، امکان تحقق اهداف انبیای الهی وجود ندارد.

وی با اشاره به تعریف شاخص‌های نظام سیاسی اسلامی در اندیشه سیاسی اسلام گفت: مهم ترین شاخص این است که باید مدیران صالح مانند مالک اشتر انتخاب شوند و این‌ها نیز باید در چارچوب اصول و قوانین اسلامی حرکت کنند. تمام دستگاه ها و مسئولان اسناد بالادستی کشور را دقیقاً مورد توجه قرار دهند، کم نیستند مدیرانی که از اسناد بالادستی نظام اطلاعی ندارند.

امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های دوم نمازجمعه پایتخت با اشاره به قرار داشتن در آستانه روز دانش‌آموز و حضور جمعی از دانش‌آموزان در نماز جمعه امروز، سه توصیه رهبر انقلاب به نسل نوجوان و جوان را یادآوری کرد و گفت: این سه رهنمود شامل تحصیل عمل، تهذیب نفس و ورزش است و لازم است دانش‌آموزان به تحصیل علم اهتمام کنند و به علم خود نیز عمل کنند تا برای فردای کشور نیرو‌هایی کارآمد باشند.

ابوترابی‌فرد با اشاره به تلاش‌ها و زحمات جامعه بانوان به ویژه مادران دانش‌آموزان در دوران شیوع کرونا و آموزش‌های مجازی گفت: در این دوران هرچند دانش‌آموزان از حضور فیزیکی در مدارس محروم بودند، اما فضای مجازی و آموزش‌های الکترونیک و تلاش مادران به آن‌ها کمک کرد، البته به حوزه ورزش و تربیت بدنی توجه نشده است؛ لذا در سال جاری توصیه ما به آموزش و پرورش این است که علاوه بر تلاش جهت جبران کاستی‌های آموزشی و تربیتی، توجه به ورزش و شادابی جسم و روح بچه‌ها را مورد توجه قرار دهد.

خطیب نمازجمعه تهران در ادامه، با اشاره به مفاد اصل ۴۳ قانون اساسی نکاتی را در خصوص وظیفه دولت در حوزه اقتصاد گوشزد کرد.

وی تأکید کرد: به مسؤولان کشور توصیه می‌کنم که اسناد بالادستی نظام را به طور دقیق مورد توجه قرار دهند؛ کم نیستند مدیرانی که گاهی از اسناد بالادستی نظام کاملاً بی‌اطلاع هستند.

ابوترابی‌فرد ادامه داد: قانون اساسی مهمترین سند حکمرانی در کشور ماست و همان نقشی را برای اداره کشور دارد که نامه امیرالمؤمنین علی (ع) به مالک اشتر داشته است. همانطور که مالک اشتر موظف بوده که تمام بند‌های نامه امیرالمؤمنین (ع) را مورد توجه و فهم و عمل قرار دهد، مدیران ارشد و میانی و خُرد نیز موظف هستند قانون اساسی را که نقشه راه حکمرانی در نظام اسلامی و سند هویت و افتخار ماست، بخوانند و نسبت به آن اشراف علمی داشته باشند.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اصل ۴۳ قانون اساسی و با یادآوری فاصله امروز با این اصل بعد از گذشت ۴ دهه از انقلاب عنوان کرد: یکی از اهداف حکمرانی دینی، تحقق همین اصل است؛ یعنی برآوردن نیاز‌های انسان‌ها در مسیر رشد، با حفظ آزادی آنها.

ابوترابی‌فرد تصریح کرد: پاسخ به همه نیاز‌ها و تأمین شرایط و امکانات کار برای کسانی که توانایی کار دارند، نکته دیگری است که از این اصل قانون اساسی برداشت می‌شود. سیاست‌های اقتصادی ما همگی باید با این اصل تنظیم شود.

وی همچنین با اشاره به فرازی از اصل ۴۳ قانون اساسی در خصوص تأمین وام‌های بدون بهره برای مردم به عنوان یکی از وظایف دولت گفت: امروز جای وام بدون بهره خالی است و این سؤال وجود دارد که نظام بانکی و اقتصادی کشور چند قدم برای تحقق این هدف برداشته است؟

امام جمعه موقت تهران با انتقاد از بزرگ شدن دولت اظهار داشت: امروز دولت به یک کارفرمای بزرگ و مطلق تبدیل شده و تمام بودجه‌های عمومی کشور برای پاسخ به هزینه‌های دولت تدوین و تنظیم می‌شود که آن هم جوابگوی نیاز‌ها نیست.

وی با اشاره به قرار داشتن کشور در آستانه تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۱ خاطرنشان کرد: خوشبختانه رئیس‌جمهور محترم دستورالعمل جامعی را در این خصوص تدوین کرده و با شاکله‌ای هم که از رئیس سازمان برنامه و بودجه سراغ داریم که یک شخصیت استوار و مصمم است، انتظار این است که مجلس با دولت برای کاهش حداکثری هزینه‌های جاری اداره کشور همراهی کامل کند.

ابوترابی‌فرد تصریح کرد: امروز مردم سؤال می‌کنند که آیا می‌توان کشور را ارزان‌تر اداره کرد؟ اگر می‌شود و این امکان وجود دارد، مردم به دولت و مجلس اجازه نمی‌دهند کشور را گران اداره کنند.

امام جمعه موقت تهران در پایان، بر لزوم همراهی و همکاری همه با دولت برای تحقق این هدف تأکید کرد.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۰ ۰۹ آبان ۱۴۰۰
بیکاری در جامعه اسلامی معنا ندارد بلکه وجود دارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۹ ۰۸ آبان ۱۴۰۰
با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۴ ۰۸ آبان ۱۴۰۰
کشور تحریمه کلی هم حقوق بگیر سازمان و نهاد و موسسه پر هزینه و فاقد تولید داریم دولت مجبوره پول چاپ کنه تا هزینه نهادها رو بده وهمین باعث تورم شدید میشه و تورم بالای ۴۰ درصد تحمیل میکنه بانک هم وقتی وام میده بعد از مدتی بخاد وام رو پس بگیره اینقدر ارزش پول پایین اومده که اگه حتی ۲۰ درصد سود بگیره بانک زیان میده ولی وام گیرنده سود کرده
Iran (Islamic Republic of)
بختیاری
۱۵:۳۰ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
کشور را از این حالت نیمه تعطیل خارج کنید هر که واکسن نزد توانش را نباید دیگر همشهریان و هم موطنانش بدهند .
هر ایرانی باید فهم داشته باشد که با جان مردم کشورش بازی نکند و حالا که کشور پر شده از واکسن رایگان ،خود را در برابر خطرات و مرگ واکسینه کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۶ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
پیک ششم درراه است!!!؟ ؟؟؟
این خطبه ها اخباری ست که هرروز می شنویم!؟!؟ اقدامات شما کو!!؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۵ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
به فریاد مردم برسید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۵ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
انشالله نابودی دشمنان اسلام
United States of America
amir
۱۵:۲۵ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
سرداران سپاه نامه سرگشاده امیر سعیدی افضل به رهبر انقلاب :

رهبر عزیزم جناب آقای خامنه ایی مد ظله العالی ، انقلاب درست! دین درست! نظام درست! همه جای خودش، شما بفرمایید که ما دقیقاً بر سر چه آرمانی باید ایستادگی و مقاومت کنیم؟

⚛ ۴۰۰۰ دزدزاده در انگلیس زندگی می‌کنند.
طی ۳ ماه ۳۰ میلیارد دلار از کشور خارج شده که قطعاً «مردمِ عادی» این پول را خارج نکرده‌اند!
هزاران میلیارد اختلاس شده، امّا با غارتگران مثل تاجِ سر رفتار می‌شود!
⚛ حالا صحبت از مقاومت در برابرِ «جنگِ سرد» می‌شود!
از خطر سلطهٔ «استکبارِ جهانی» گفته می‌شود، آیا با این ساختارِ فاسد چنین مقاومتی ممکن است؟

⚛ مردم وقتی محمدساشاها و عیسی هاشمی ها (فرزند معصومه ابتکار) و *ویلای لواسانِ سردار فیروآبادی‌ها و پرادو سواریِ امام جمعه‌ها و مشاغل و پستهای خواهرزاده ها و برادرزاده های امامی کاشانی ها را می‌بینند، از خودشان می‌پرسند چرا من باید برای آرمانی که نیست و نبوده جان بدهم؟
مردم وقتی می‌بینند برادرانِ و خانواده های تمامیِ اعضای ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، پروندهٔ «فساد اقتصادی» دارند، از خود می‌پرسند ما دقیقاً بر سر چه آرمانی باید ایستادگی کنیم؟

⚛ مردم وقتی می‌بینند طیّ‌ِ این سال‌ها هزاران دستگاه مازراتی و پورشه و بنز با ارز دولتی وارد شده، امّا برای خرید لودر و گریدر و هلی‌کوپتر امداد و نجات برای زاگرس در حال سوختن بودجه نیست، از خود می‌پرسند ما دقیقاً بر سر چه آرمانی باید ایستادگی کنیم؟

⚛ مردم وقتی می‌بینند با آمدنِ زلزله، تمامِ دَم و دستگاهِ حاکمیّت، تنها کاری که از دستش برمی‌آید توصیه به خواندن آیات الکرسی است! در حالی‌که هر کس فقط یک‌بار از خیابانِ اندرزگو، یا فرعی‌های بالای نیاوران رد شود و کاخ‌ها و قصرها ی آنجا که نظیرش حتی در بِوِرلی هیلزِ امریکا هم دیده نمی‌شود را با امکاناتِ توسعه‌ای چابهار و ایلام و کردستان و خوزستان مقایسه کند، اعتمادش به‌نظام به‌ همین‌جا می‌رسد که می‌بینید!

⚛ مردم وقتی می‌بینند در همه‌جا مُشتی تَه‌ریش‌دارِ یقّه‌‌آخوندیِ زیرِ۳۰ سال در مقام «مدیرعامل» و «رئیس هیات مدیره» و «رئیس» و «معاون» و... مدام در حال انجام معاملات میلیاردی برای شرکتهای صوری‌ شان هستند، حال آنکه عُرضهٔ مرتّب‌کردنِ تخت‌‌خوابشان را هم ندارند، به همین‌جا می‌رسند که می‌بینید.

⚛ مردم وقتی فرزندان لایق‌شان را می‌بینند که کنارِ میدان‌ها پلاکارد استخدام نیرو برای اسنپ به‌دست گرفته‌اند، ناگهان یاد «احمد عراقچی»آنم با سابقهٔ ۲ سال نصبِ ویندوز می‌افتند که از روزی که معاون بانک مرکزی شده، دلار ۶ هزار تومان گران شده‌است. این‌طوری‌ست که مردم به اینجا می‌رسند که می‌بینید رسیده‌اند.

⚛ مردمِ ایران عاشق آمریکا نبودند، شما و جمهوری اسلامی آنها را عاشقِ آمریکا کرد، مردم عاشقِ رضا پهلوی نبودند، شما و جمهوری اسلامی آنها را عاشق خاطرهٔ های پهلوی‌ها کرد.
مردمِ ایران شایددچارِ انحطاطِ اخلاقی شده باشند که هستند، امّا مقصّرش تنها خودشان نیستند، که سهمِ نظامِ مقدّس در این انحطاطِ فراگیر به‌ مراتب بیشتر از هر عاملِ دیگری است!

⚛ مردم انقلاب کردند، یعنی از همه چیزشان گذشتند، نه فقط النگوهای طلا، آنها بر سر امرِ محال قمار کردند، عرش را به لرزه انداختند، امّا حالا قیافهٔ شنگولِ مُشتی دزد و بچّه مزلّفِ آویزان از نامِ انقلاب را می‌بینند که در اروپا و امریکا جت ‌اسکی می‌کنند!

⚛ مردم علی انصاری‌ها، حسین هدایتی ها و بابک زنجانی ها را می‌بینند که مال‌ها و بانک‌ها و ویلاهای‌شان کفافِ ده‌ها سال مقاومت در برابرِ هر اهریمنی را می‌‌داد، امّا کدام مقاومت؟ برای کدام آرمان؟ برای چی؟
شما را به‌خدا، خیر بخودت قسم یک دلیل بیاور که من به‌ فرزندان تحصیل کرده بیکارم بگویم...

⚛از عجایب هم اینکه یک عده با ارسال چند نفتکش به ونزوئلا آنرا نشانه اقتدار میدونند!؟
یعنی کاری که بطور عادی تمام دنیا میکند و بهش میگن "تجارت"، اینها براشون در حد رویاست و بهش میگن "اقتدار"!
خلاصه که آنقدر به اردنگی خوردن عادت کردیم که هربار نمیخوریم برامون جشن پیروزی میگیرند.

⚛سهم مردم فقط فقر، تورم، ناامنی، بیکاری، گرانیهای پی درپی و استرس بوده...
Iran (Islamic Republic of)
محمدصالح
۱۶:۳۶ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
مرگ بر آمریکا
مرگ بر دشمن های داخلی
مرگ بر دشمن های خارجی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۸ ۰۸ آبان ۱۴۰۰
احسن حرف حق جواب ندارع اونایی‌ که میگین مملکت گل و بلبله جواب بدین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۲ ۰۸ آبان ۱۴۰۰
سلام این نامه و جریان کاملا ساختگی است،لطفا اخبار را ازمنابع معتبر باز نشر بدین.
Iran (Islamic Republic of)
بختیاری
۱۵:۲۴ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
برای خرید خودرو و ساخت خانه وام‌ بی بهره بدهند و تولید خودرو را با یک کار جهادی و انقلابی به مرز ده ملیون و بیشتر برسانند تا دوتا از مهمترین دغدغه مردم و کشور عزیزمان رفع شود و بیکاری هم تا حدود زیادی از بین خواهد رفت.
ورود ربات‌ها به صنعت کشور و تولید را هم نباید دست کم گرفت .
هم چنین برنامه آینده کشورمان تولید برای پانصد ملیون جمعیت در هر زمینه ای شود تا ایرانی پرتوان و قویی با مردمانی توانمند دولتی قویی، داشته باشیم.
Iran (Islamic Republic of)
بهرام
۱۴:۴۷ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
دولت و مجلس محترم واردات مکمل های بدن سازی خارجی را ممنوع کند
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۴:۴۲ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
وقتی تورم بالای ۴۰ درصده بانک ۱۸ درصد سود میگیرا باز هم بانک متضرره . چرا بانک ها رومسوول میدونید مشکل تک کشور ما اینکه اقتصادش به دلایل سیاسی و تحریم روز به روز در حال ضعیف شدن و دولت هم کلی حجیمه برا حقوقها پول بدون پشتوانه چاپ میکنه و ارزش پول رو میاره پایین و بانکها هم برا اینکه جبران کاهش ارزش پول کنن مجبورن سود بگیرن و این چرخه ادامه پیدا میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۰ ۰۸ آبان ۱۴۰۰
دقیقا حرفتون درسته.
سود بانکی باید متناسب با تورم باشه.
اکه تو کشورهای پیشرفته سود بانکی کمه دلیلش اینه که تورمشون کمه.
Netherlands
ناشناس
۱۴:۱۶ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
ولا در عجبم در کشوری که دم از رهبری مسلمانان جهان می زنیم بانکهایمان ربا خوارند و مردم هم ربا دهنده هر دو گنهکاریم
و تنها کشوری در جهان هستیم با وجود حرام بودن ربا و ممنوع بودن ان بطور قانونی ربا خواریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۹ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
تنها راه حل نجات از بی کاری حمایت از تولید داخل و ممنوع شدن واردات کالای خارجی و ارز بر و جلو گیری از قاچاق است
Iran (Islamic Republic of)
محمدصالح
۱۴:۱۴ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
احسنت. باید وام بدون بهره در بانک‌های کشور داده شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۸ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
وام با بهره هم با التماس و شرایط عجیب غریب میدن . وام قرض الحسنه هم که مخصوص کارمنداس . من از روزی که فهمیدم 90 درصد وام قرض الحسنه برای پرسنل بانکه و این رو یکی از مدیرای بانک تجارت تو برنامه علی ضیا گفت نه خودم پول گذاشتم تو حساب قرض الحسنه و نه گذاشتم دیگران این کار اشتباه رو بکنن
و این یکی دو سال اخر که دیگه پول تو بانک نمیزارم ( البته اینکه پولی هم ندارم بی تاثیر نیست )
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۲ ۰۸ آبان ۱۴۰۰
به ناشناس 15:38
چرا الکی از خودت حرف در میاری.
من کارمند بانکم تا حالا وام قرض الحسنه ای که شما منظورتونه نگرفتم.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۴:۰۸ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
سوال آقای ابوترابی در مجلس:نمیشد برجام رو بهتر از این منعقد کرد؟ جواب عراقچی:نه نمیشد
ابوترابی:قانع شدم

سول ابوترابی:نمیشد بیشتر از این اشتغال ایجاد کرد؟ وزیر و مسئول: نه نمیشد
ابوترابی: قانع شدم
Australia
ناشناس
۱۳:۵۵ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
جدی؟؟؟
خب چیکار کنیم
نماز کار بخونیم حله؟
Iran (Islamic Republic of)
محمدصالح
۱۵:۲۳ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
لعنت بر آدم بی ایمان و خودخواه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۱ ۰۸ آبان ۱۴۰۰
فراز هفتم صحیفه سجادیه بخونیم
France
ناشناس
۱۳:۳۹ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
اینارو که گفتی من کارگرم بلده بگه.یه راننده تاکسی بهتر از تو تحلیلشون هم میکنه.وظیفه شما راهکار دادن و زبان مردم شدنه که متأسفانه تو سی چهل سال گذشته هرکی زبون مردم شد سریع بریدنش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۷ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
مال اینه که واضع از روز اول تصوری نسبت به بیکاری نداشته و لغت بیکاری اساسا در این معنا استعمال نمی شده . متاسفانه این یکی دو روز گذشته یک عده این لغت را بیخود بکار بردن . بله بیکاری معنا ندارد . و اساسا برای هیچ معنایی وضع نشده.

وگرنه جامعه اسلامی با مسولین پاسخگو و بیکاری ?
اساسا دارای نسبت تباین هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۴ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
باز شروع شد. نصیحت ها و اندرزها و حرف های تکراری. کدامیک از فرزندان یا حتی بستگان شما بیکارند؟ اقایان بالای شهر نشینان
Iran (Islamic Republic of)
P.H.D
۱۳:۲۸ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
لطفا شکم سیرها رهنمود نکنند.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۳:۰۶ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
از نظر شما بله بیکاری در جامعه اسلامی معنا ندارد
چون شما نچشیدی نمیدونی شیخ
وقتش رسیده که بفهمین که حرف زدن کار پیش نمیبره

سخنرانی های 40 سال پیش را هم اگر ببیینید خیلی قشنگ است خیلی خوب در مورد اقتصاد و صنعت سخنرانی شده
اما در عمل چه کرده اید چه راهکاری را اجرا کرده اید
حرف فایده ندارد
Iran (Islamic Republic of)
Ahmad
۱۳:۰۱ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
به به چه صحبت های قشنگی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۹ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
برادر بزرگوار سالهاست وام های بدون بهره و کلان وجود دارد ولی برای از ما بهتران و آقا زاده گان هزار فامیل است.
Iran (Islamic Republic of)
رامین
۱۲:۵۶ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
خدا وکیلی اقای ابوترابی
مطالبی که مطرح میکنید عملی است؟

اگر عملی بود شما که ۲۰ سال هست در رده های بالای مسوولیت های کشوری هستین شما چرا کاری نکردین؟ بنظر میاد
در مسوولیت های که شما و دل سوختگان نظام داشته و دارند فقط گفتین تکلیف است و مسوولیت را قبول کردین و انتقاد کردین چرا دیگران کاری نمیکنند!!!


لطفا منتشر کنید شاید آقای ابوترابی این کامنت را بخوانند.

یا حق
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۱ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
تا کی میخواهید رهنمود بدهید؟؟ بیکاری در جامعه اسلامی معنا ندارد.. خوب درستش کنید.. اگر میتونید مشکل را حل کنید.. وگرنه این مدل حرف زدن و رهنمود دادن و باید..باید..گفتن دیگه بدرد نمیخوره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۲ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
تموم شدرای لازم را گرفتند .درحال گرفتن عکس یادگاری ...و گرانی ها و بدبختی های مردم صدچندان....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۳ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
اگه حل کنن برای دوره های بعدی رای گیری بگن ما قراره چیکار کنیم ؟؟ مسئولین ایرانی = فقط حرف
40 سال گذشت همش دارید وعده میدید و اعتراض میکنید . بابا خود شماها مسئول هستید همتون مقصرید همتون از نفر اول تا اخر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۸ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
بیکاری در جامعه اسلامی معنا ندارد. يعني چه اين حرف؟ مگر شما چه كار كرديد كه آمار پايين بياد. مملكت هم 43 سال بدستتون بوده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۸ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
رفع بیکاری راه داره
افرادی مثل شما بالای 55 سال برید کنار بازنشسته شوید، شماها سیر نمی شوید
جوانها دیگه پیر دارن می شوند اگر منتظر شما دولتمردان بمانند موهاشون هم مثل دندان هاشون سفید نی شود و هنوز بیکار می مانند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۷ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
فقر مردن عانل فساد سیستماتیک در کشور و نداشتن رابطه با دیگر کشورها و بودجه های کلان برای ارگانهای بیکار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۴ ۰۷ آبان ۱۴۰۰
اصل اول شیوه نامه ها جلوگیری از تجمعاته