در مطلب زیر طرز تهیه یک غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه جوجه کباب سیر و رزماری را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید

• آموزش آشپزی؛ از ساوارین میت بال و جوجه چوبی کنجدی تا رولت لذیذ روما با پنیر + تصاویر


مواد مورد نیاز

آب مرغ......۴ پیمانه

فلفل سیاه دانه ای...... یک قاشق غذا خوری

برگ بو..... یک عدد

بالای ران مرغ با پوست و استخوان.......۸ تکه

لیمو ترش........ ۴ عدد

روغن زیتون..... یک سوم پیمانه

جعفری تازه....... یک چهارم پیمانه

رزماری تازه...... ۳ قاشق غذا خوری

سیر خورد شده.......۳ قاشق غذا خوری

زنجبیل تازه خرد شده....... یک قاشق مربا خوری

نمک..... به مقدار لازم

مغز ران مرغ با پوست و استخوان......۸ عدد

روش‌تهیه

آب مرغ، فلفل سیاه، برگ بو را در قابلمه‌ای ریخته و بگذارید بجوشد سپس مرغ‌ها را به آن اضافه کرده، حدود ۳۰ دقیقه بپزد سپس روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا آب اضافه آن گرفته شود. سپس به کمک ۲ سیخ آن‌ها را به سیخ بکشید، سپس روغن زیتون، جعفری، رزماری، سیر، فلفل سیاه، زنجبیل و نمک را مخلوط کره کنید. سپس روی صفحه چدنی آن‌ها را گریل کرده و هنگام پخت از این سس مرتب روی آن بمالید. می‌توانید لیمو ترش‌ها را از وسط نصف کرده و گریل کنید و با جوجه کباب‌ها سرو کنید.

منبع: شو رو شیرین 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.