به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در دیدار با مدیران مناطق آموزش و پرورش تهران اظهار کرد: سامانه های آموزش و پرورش در حال حاضر بیش از ۱۵ میلیون دانش آموز و یک میلیون معلم را مدیریت می کند و به حد ثبات آموزش مجازی رسیده ایم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: ما از معلمی که به نیازهای اولیه خود محتاج است نمی توانیم انتظار تحول داشته باشیم امیدواریم در این دوره طلایی به جایگاه و منزلتی در کشور برسیم که یک معلم بدون محتاج بودن در جامعه زندگی کند؛ هم برای آموزش و پرورش و هم برای معلمان این یک درد بزرگ است که یک مدرس یک سال حق الزحمه خود را دریافت نمی کند.
او تصریح کرد: فرآیند و الگوی بازگشایی مدارس از ابتدای آبان ماه پایه گذاری شده است تا مدیران و معلمان خود را آماده کنند همچنین از ۱۵ آبان مدارس دوره متوسط دوم بازگشایی می شوند و مدارس دوره متوسط اول در اواخر آبان یا اوایل آذر بازگشایی خواهند شد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش ابراز کرد: تقریبا صد درصد معلمان واکسینه شده اند همچنین نزدیک به ۷۴ درصد دانش آموزان مشمول نیز واکسن تزریق کردهاند.
او ادامه داد: بازگشایی حضوری دوره ابتدایی هم شنبه در دستورکار بررسی در ستادملی کرونا قرار گرفته است. تابع تصمیمات و سیاستهای ستادملی کرونا هستیم.
کاظمی درباره مشکلات ناشی از توزیع نامناسب کتب درسی نیز گفت: بخشی از چالشهایی که در زمینه کتابهای درسی با آن مواجه بودیم به سامانه سیدا بازمیگشت که اکنون رفع شده است اما باید یک مرتبه بررسی و بازبینی شود.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تا آخرین توانی که داریم تلاش میکنیم و از حرکت باز نمی ایستیم گفت: هفته آینده جلسهای پیرامون تکمیل فضاهای آموزشی نیمه تمام برگزار خواهد شد؛ همچنین باید برای چهارسال آینده الگوی دقیقی برای ساماندهی نیروی انسانی داشته باشیم. با مجلس رایزنی کردم که میزان خرید خدمات را دو تا سه برابر افزایش دهیم.
او افزود: در دستورکار داریم که فضای های آموزشی را در کشور گسترده تر کنیم که این موضوع علاوه بر مدارس شامل فضاهای آموزشی تفریحی نیز می شود.
این مقام مسئول بیان کرد: فرآیند کتب درسی دارای مشکلات و چالش هایی است که در برنامه های وزارت آموزش و پرورش هست که باید فرآیند جدیدی برای آنها تشکیل شود.در سه حوزه باید در وزارتخانه فعال تر و با برنامه تر شویم که شامل رفاهیان، نیروی انسانی است.
او تصریح کرد: باید کسری نیروی انسانی در کشور به طور کامل در وزارت آموزش و پرورش از بین برود که در همین راستا اقداماتی را انجام داده ایم که وزیر بعدی از مهر ماه سال آینده با ۷ هزار نیروی جدید مواجه خواهد شد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
آموزش مجازی و آنلاین بهترین شیوه آموزشی برای تمام سنین در جهانه.
1)میتونید تدریس ها و فیلم های ذخیره شده از اساتید رو بار ها نگاه کنید
2) امکان صحبت با دبیر و پرسش سوالات از PV
3)نبود فحاشی و قلدری ارازل و اوباش دبیرستان که روح و روان بقیه دانش آموزان رو بهم میریزن.
4) بودن جزوه ها و مقاله ها در قالب PDF
5) حذف هزینه های اضافی از جمله لوازم تحریر و آژانس و کیف و...(صرفه جویی هزینه)
الکی خودتون رو خسته نکنید.
هنوز هم روزی صدها نفر دارن میمیرن
ولی اگر آموزش مزخرف حضوری دوباره شروع بشه.
در کلاس های خفه و دربسته که 20 نفر نفس میکشن. امکان نداره ویروس پخش نشه.
هنوز خیلی از دانش آموزان واکسن نزدند و پدر و مادراشونم اجازه بهشون نمی دهند تا رفع کامل کرونا به مدرسه بروند و به واکسن زدن هم هیچگونه اعتقادی ندارند ولی ایمنی بهداشت عمومی را رعایت می کنند برای اینکه به آن دست از دانش آموزان که واکسن نزدندظلم و ستم نشود که اولییشان اجازه بهشان نمی دهند که به آموزش حضوری در مدارس بروند بخاطر حفظ جان فرزندانشان ، شما مسئولان خردمند و بصیر باید آموزش مجازی و تلویزیونی را قطع نکنید و تا پایان سال تحصیلی به قوه خودش ادامه دهد تا آنان هم از تحصیل علم در خانه هایشان جا نمانند و نباید عدم حضورشان در مدارس غیبت برایشان محسوب شود تا عدالت اجتماعی اسلام ناب محمدی ص در این خصوص برقرار شود و حق الناس گریبانتان نی افتد . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر خردمندانه عادلانه خداپسندانه .
من خودم دانش آموزم بخدااااااااااا همه یییییییییییی بچه ها میخوان برگردن مدرسه
حالمون بهم خورد از این وضعیت
بابا بقرآن من 12 ساعت درس پیش دوستام رو به 1 ساعت درس تو خونه ترجیح میدم
بچه اولا واکسن زدن دوما اصلا مرگ زیر 15 سال بخاطر مرونا تاحالا تو ایران نداشتیم
همش فقطططططط به والدین توجه میکنید
یکم هم مارو بفهمید تا کی وای جون بچمون در خطره واییییی
بسه دیگه
کل مدارس با توجه به پروتکل های فاصله اجتماعی و با تمام امکانات شامل
کتب درسی از ۱۵ آبان بازگشایی خواهند شد ، وزارت آموزش و پرورش
جمهوری اسلامی ایران موظف به تهیه وسایل کمک آموزشی برای آن دسته
از دانش آموزان که به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی اجازه حضور در مدرسه را ندارند می باشد ،
این موضوع به تأیید یونیسف رسیده و سند ثبت شده است .