یک مشاور تحصیلی گفت: باید ارتباط کادر درمان با مشاوران روانی را افزایش دهیم تا بتوانیم سلامت روحی آن‌ها را حفظ کنیم.

فاطمه محسنی پور مشاور تحصیلی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره تاثیر کرونا بر افزایش فرصت رشد ویژه کادر درمان اظهار کرد: انسان‌ها در مواجهه با یک مشکل یا بحران به ۳ حالت عمل می‌کنند.

او افزود: این افراد یا فرو می‌ریزند یا تاب آوری دارند و می‌توانند خود را در مقابل مشکل حفظ کنند و فرو نپاشند تا مشکلاتشان حل شود و سپس به حالت اولیه باز گردند یا در حالت سوم از شرایط سخت برای خودشان فرصتی در جهت رشد ایجاد کنند.

محسنی پور تصریح کرد: حقوق و پرداخت‌های کرونایی به شیفت‌های طولانی کادر درمان که در بخش‌های دیگری جز کرونا فعالیت می‌کردند تعلق نگرفته است؛ چرا که به آن‌ها گفته اند که در بخش‌های کرونایی فعالیت نکرده اند، در صورتی که در این زمینه ممکن بود برخی بیماران ناقل جهت خدمات پزشکی به بیمارستان‌ها مراجعه کنند و خودشان ندانند که به کرونا مبتلا شده اند یا خیر؟ بنابراین نمی‌توان در این زمینه برای سلامتی آن‌ها تضمینی داد.

این مشاور تحصیلی ادامه داد: وقتی که ما از یک عده‌ای بت می‌سازیم و آن‌ها را قهرمان می‌کنیم جدا از اینکه کار کادر درمان واقعا زیاد است و زحمات فراوانی می‌کشند، ولی زمانی که به صورت مداوم آن‌ها را قهرمان فرض کنیم در زمان بروز مشکلات فرض را بر همین عنوان می‌گذارند و برای رهگذر از سختی‌ها کمکی از دیگران نمی‌گیرند و تنها کمک کننده باشند.

محسنی پور گفت: این عامل باعث می‌شود تا آن‌ها به سمت و سوی خدمات روان درمانی، مشاوره و روانشناسی نروند و این موضوع می‌تواند آسیب جدی باشد. ارتباط کادر درمان با متخصصان مغز و مشاوران باید بیشتر شود تا بتوان کمکی در جهت بهبود سلامت روان و روحی کادر درمان کرد. 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.