معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان گفت: نگاه به حضور تیم‌های استان در سومین دوره المپیاد ورزشی استعداد‌های برتر،آینده نگرانه باشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، افشین خوش گوار معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان در نشست هماهنگی شرکت در المپیاد ورزشی استعداد‌های برتر با حضور معاون تربیت بدنی و سلامت استان و روسای هیات‌های ورزشی، نواب، رئیس و مسئولان انجمن‌های ورزشی آموزش و پرورش برگزار شد با اشاره به اهمیت شکل گیری واقعی تعامل همه جانبه میان ادارات کل آموزش و پرورش و ورزش و جوانان و نقش آن در استعدادیابی و نخبه پروری ورزشی گفت: نگاه به حضور تیم‌های استان در سومین دوره المپیاد ورزشی استعداد‌های برتر، بایستی با دو رویکرد در ورزش استان صورت گیرد، نگاه اول دراز مدت و مبتنی بر پشتوانه سازی و حفظ استعداد‌های ورزشی باشد و در بعد دوم نیز کسب نتایج درخور و شایسته تیم‌های استان مدنظر قرار گیرد.

او افزود: برای تحقق اهداف این دو دیدگاه بایستی با برنامه ریزی مشخص و در یک چارچوب تعیین شده، همه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها را به کار گیریم. در ۷ رشته ورزشی ووشو، تکواندو، جودو، شطرنج، دو و میدانی، ژیمناستیک و شنا که مسابقات آن با محوریت آموزش و پرورش برگزار می‌شود، استعداد‌های چشمگیر و فراوانی وجود دارند که چشم انتظار حمایت‌های آگاهانه و حرفه‌ای ما مسئولان هستند.

خوش گوار نتایج چند سال اخیر آموزش و پرورش در مسابقات ورزشی و ورزش و جوانان در اولین و دومین المپیاد استعدا‌های برتر را عاملی مهم در موفقیت مسابقات پیش رو عنوان کرد و افزود: همراهی و همکاری همه سطوح، ایجاد باورمندی و اعتقاد به خرد جمعی و کار گروهی و نظارت بر فعالیت ها، لازمه شکل گیری موفقیت در سومین دوره المپیاد ورزشی استعداد‌های برتر می‌باشد.

در ادامه ، محمد طاهر فیضی رئیس‌های ورزش دانش آموزی استان نیز با اشاره به لزوم آغاز برنامه‌های اجرایی و طراحی تقویم اجرایی گام به گام برای آماده سازی تیم‌های استان در هر دو بخش دختران و پسران گفت: مسابقات در ۷ رشته پسران و ۵ رشته دختران قرار است در بهمن و اسفندماه سال جاری برگزار شود. در این راستا هیات‌های ورزشی بایستی تا ۱۵ آبان ماه نسبت به برگزاری مسابقات انتخابی و تا ۲۰ آبان ماه نفرات برتر را به هیات دانش آموزی معرفی کنند.

فیضی از طراحی برگزاری سه مرحله اردوی آماده سازی خبر داد و گفت: با نظر هیات‌های ورزشی استان، افزایش تعداد اردو‌های آماده سازی وجود دارد.

رییس هیات ورزش دانش آموزی، ارزیابی و نظارت بر آماده سازی تیم‌ها را ضروری و مهم عنوان کرد و گفت: در این راستا برای هر رشته یک کارگروه نظارتی و تخصصی متشکل از نمایندگان هیات‌های ورزش دانش آموزی و هیات مربوطه، مربیان تیم و یک خبره ورزشی تشکیل می‌شود.

هیرش اسماعیل زاده رییس اداره ورزش قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان نیز با تشریح و تبیین آیین نامه سومین دوره المپیاد استعداد‌های برتر گفت: رویکرد وزارت ورزش و جوانان در المپیاد سوم، معطوف به رشته‌های المپیکی شده است و این فرصتی مناسب برای کردستان است تا پایه ریزی لازم برای حضور ورزشکاران استان در المپیک و بازی‌های آسیایی آینده را انجام دهد.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار