۴ واحد تولیدی با اشتغال زایی برای ۲۲۰ نفر امروز در قم به بهره برداری رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،  امروز در قالب طرح سه شنبه های اقتصادی۴ واحد تولیدی در  قم با هزینه ۳۰۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسید که دو  واحد از آن‌ها جزء واحد‌های راکدی بود که امسال به مدار تولید بازگشته است.

 همچنین ۲ واحد دیگر نیز جزء واحد‌های موفق استانی بود که امروز طرح‌های توسعه‌ای آن برای افزایش ظرفیت‌های تولید و اشتغال به بهره برداری رسید.

این واحدها شامل تولید انواع مسواک ،تولید گرانول ،دمپایی و ورق EVA،تولید ظروف نسوز و تولید ملزومات کنتور آب در شهرک صنعتی شکوهیه بود.

با  بهره برداری از این ۴ واحد تولیدی در مجموع ۲۲۰ نفر به ظرفیت اشتغال زایی استان قم افزوده شد.

بهرام سرمست،استاندار قم در حاشیه مراسم  بهره برداری در  پاسخ به سوالی درباره نمره کارنامه تیم اقتصادی استانداری قم بیان کرد: نمره واقعی را باید کارآفرینان و مردم استان بدهند، ولی از نظر من نمره تیم اقتصادی قم قابل قبول است.

او افزود: در طول دورانی که در جایگاه استاندار قم بودم با وجود شرایط تحریم و کرونایی با تعیین خطوط قرمز اجازه ندادیم حتی یک واحد تولیدی تعطیل یا یک کارگر بیکار شود.

استاندار قم عنوان کرد با برنامه ریزی‌های استانی هر هفته به صورت متوسط ۲ واحد تولیدی راکد به مدار تولید باز گشته است.

سرمست ادامه داد: در قالب سه شنبه‌های اقتصادی از نزدیک در جریان مشکلات واحد‌های تولیدی قرار گرفته و نسبت به حل معضلات آن‌ها دستور رسیدگی صادر می‌شود.

استاندار قم گفت: مجموعه مدیریت استان از طرح‌های توسعه‌ای واحد‌های صنعتی برای افزایش ظرفیت‌های تولیدی حمایت می‌کند.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار