به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، حجت الاسلام وحدانی نیا معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسانجنوبی با اشاره به اینکه در ۷ ماهه نخست امسال ۱۲۰ فقره پرونده در زمینه کوهخواری و زمین خواری در سطح استان پیگیری شده است گفت: پارسال نیز ۸۰۴ فقره پرونده در زمینه کوهخواری و زمین خواری به دستگاه قضایی ارجاع و پیگیری شده است.
او افزود: اگر فرد خاصی قصد تجاوز به اراضی ملی را داشته باشد که جزو انفال به حساب می آید، باید با او برخورد لازم در چارچوب قانون صورت بگیرد.
نصرآبادی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: هرگونه ساخت و ساز در دل کوه خارج از طرح هادی روستایی که جزو اراضی ملی به حساب میآید، تصرف و تجاوز است.
او افزود: تنها در مناطقی که پوشش گیاهی و حیات وحش دارند ساخت و ساز ممنوع است و در صورتی که بنیاد مسکن بخواهد ارتفاعات و دامنه تپهها را واگذار کند باید ابتدا سکو بندی صورت گیرد و زمین برای ساخت و ساز هموار شود.
نصرآبادی ادامه داد: کوهخواری و زمین خواری در صورتی که سبب از بین رفتن رویشگاه برخی از گیاهان شود تصرف به حساب میآید و پیگرد قانونی دارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی بیان کرد: در مواردی که ساخت و ساز خارج از چارچوب بنیاد مسکن، راه و شهرسازی و طرح هادی روستایی باشد تصرف به حساب میآید.
انتهای پیام/ ر