ابول نژادیان گفت: تاکنون حدود ۴ میلیون دُز واکسن کرونا در خوزستان تزریق شده است که از این تعداد ۷۰ درصد دُز اول و ۴۲ درصد هر ۲ دُز را تزریق کردند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فرهاد ابول نژادیان رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: تاکنون حدود ۴ میلیون دُز واکسن کرونا در خوزستان تزریق شده است و از این تعداد ۷۰ درصد دُز اول و ۴۲ درصد نیز هر ۲ دُز را تزریق کردند و روند بیماری و بستری ناشی از کرونا در خوزستان نسبت به هفته گذشته آهنگ کندی داشته است.

او با بیان اینکه، اما این نگرانی وجود دارد که با کاهش روند بیماری عادی انگاری رواج پیدا کند، افزود: اکنون ۴۳۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های خوزستان بستری هستند که از این تعداد ۲۷۳ بیمار در بخش عادی و ۱۵۷ بیمار در بخش ویژه بستری هستند.

ابول نژادیان تصریح کرد: تاکنون ۵۶.۱ درصد جمعیت دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال خوزستان واکسینه شدند که معادل ۲۷۱ هزار دز واکسن است و موارد بیماری ناشی از کرونا در خوزستان در هفته منتهی به ۳۰ مهر ۱۰ درصد کاهش یافته و موارد بستری و فوت در خوزستان به ترتیب این ۱۰.۲و ۳۵.۷ درصد کاهشی بود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد: با توجه به حضور گروه‌های جهادی در اندیکا برای کمک رسانی به مردم زلزله زده این نگرانی وجود دارد که موارد بیماری افزایشی و وضعیت شکننده باشد و با توجه به همجواری بهبهان با ۲ شهر قرمز استان کهگیلویه و بویراحمد باید شیوه نامه‌های بهداشتی در این شهر به خوبی اجرا شود.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.