معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری بر لزوم توجه مصرف کنندگان به نشان ایمنی و سلامت بر روی محصولات غذایی تاکید کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، دکتر رضا محمدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر لزوم توجه مصرف کنندگان به نشان ایمنی و سلامت بر روی محصولات غذایی گفت: مصرف محصولات غذایی دارای نشان ایمنی و سلامت گامی برای حفظ و ارتقای سلامت خود و جامعه است.

او با بیان اینکه، فرآورد‌هایی ایمن و سالم هستند که از مواد اولیه سالم و در شرایط خوب، بهداشتی و فنی تولید شده باشند افزود: این محصولات علاوه بر حداقل ویژگی‌های خاص هر فرآورده، دارای خصوصیاتی است که در ارتقاء ایمنی و سلامت مصرف کننده موثر باشد.


بیشتر بخوانید


دکتر محمدی، هدف از نشان ایمنی و سلامت درج شده در محصولات غذایی را ایجاد فضای رقابتی برای ارزیابی فرآورده‌های غذایی تولید داخلی برای اعطای نشان ایمنی و سلامت به منظور افزایش کیفیت محصولات غذایی و کاهش مصرف مواد مضر به منظور تشویق تولید کنندگان برای تولید محصولات سالم‌تر غذایی و آشامیدنی عنوان کرد.

او از مزایای اعطای نشان ایمنی و سلامت نیز به تسهیل در تشخیص برترین‌ها از نظر ایمنی و سلامت توسط مصرف کننده، ایجاد فضای رقابتی برای تولید کنندگان و ارتقای سلامت و ایمنی مواد غذایی اشاره داشت.

دکتر محمدی گفت: نشان ایمنی سلامت یک سیب سبز رنگ (نماد سلامت) می‌باشد که عبارت ایمنی و سلامت در کنار آن نوشته شده است.

او در ادامه، از نشانگر‌های رنگی تغذیه‌ای درج شده بر محصولات غذایی به عنوان بهترین راهنما برای انتخاب مناسبت‌ترین مواد غذایی یاد کرد و افزود: نشانگر‌های رنگی تغذیه‌ای بعنوان یک متخصص تغذیه پیشنهاد‌هایی را می‌دهد تا ما را در اتخاب آسان و سالمتر کمک کند.

دکتر محمدی از انرژی، قند، چربی، نمک و اسید‌های چرب ترانس بعنوان پنج شاخص موثر در سلامتی یاد کرد، که با نشانگر‌های رنگی تغذیه‌ای در هنگام خرید یک محصول می‌توان در یک نگاه این شاخص‌ها را مورد ارزیابی قرار داد.

او در ادامه ضمن توصیه به در اولویت قرار دادن محصولات غذایی دارای نشان ایمنی و سلامت از مصرف کنندگان خواست با پیوستن به کمپین سلامتی، اصلاح الگوی مصرف ضمن کاهش مصرف قند، نمک و چربی‌ها، افزایش فعالیت و تحرک بدنی و مصرف سبزیجات و میوه‌ها حین تهیه مواد غذایی به نشانگر‌های تغذیه‌ای درج شده بر محصولات، دقت و موادغذایی سالم‌تر را انتخاب نمایند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در پایان با اشاره به فرا رسیدن هفته جهانی غذا (۲۴ تا ۳۰ مهرماه) از انتخاب شعار محوری «آگاهی، مدیریت، اصلاح الگوی مصرف غذایی برای مبارزه با کرونا» برای این هفته خبر داد.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.