به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، شکیبا معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : براساس گزارش FAO غذایی که انتخاب و مصرف میکنیم نه تنها برسلامتی ما و سیاره ما بلکه بر نحوه عملکرد سیستمهای کشاورزی و غذایی اثرگذار است.
او گفت : سیستم پایدار کشاورزی – غذایی سیستمی است که در آن انواع غذاهای کافی، مغذی و ایمن با قیمت مناسب برای همه در دسترس است و هیچ فردی گرسنه نیست یا از هیچ نوع سوء تغذیهای رنج نمیبرد.
شکیبا افزود : در واقع سیستمهای پایدار کشاورزی و غذایی امنیت غذا و تغذیه را برای همه، بدون به خطر انداختن پایههای اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی، برای نسلهای آینده فراهم میکند و منجر به تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط بهتر و زندگی بهتر برای همه میشود.
او افزود : روز جهانی غذا ۲۰۲۱ برای دومین بار در حالی که جهان با آثار گسترده همه گیری کووید ۱۹ مقابله میکند برگزار میشود.
او گفت : با توجه به بحران کمبود غذا در جهان و دامن زدن انتشار ویروس کروناو تبعات اقتصادی آن در کاهش دسترسی به غذا برای اقشار آسیب پذیر جامعه، روز جهانی غذا که مصادف با ۲۴ مهرماه است، امسال با شعار" مبارزه همگانی با کرونا، محیط سالم، تغذیه سالم با تولید و مصرف غذای سالم برگزارمی شود .
انتهای پیام/د