بهشتی گفت: هزینه‌های اقتصادی و اجتماعی ناشی از تخریب محیط زیست بسیار بیشتر و فراتر از هزینه حفظ و حراست از محیط زیست است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،محسن بهشتی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم در کارگروه مدیریت گرد و غبار استان قم افزود: تاکنون در راستای مقابله با معضل گرد و غبار در استان اقداماتی از سوی دستگاه‌های اجرایی انجام شده‌است، اما از هماهنگی و انسجام لازم برخوردار نبوده و نتوانسته است اثرگذاری مثبت و مؤثری داشته باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم بر ضرورت بهره‌مندی از همه امکانات و زیرساخت‌ها تحت یک برنامه جامع و مدون در راستای مقابله و کاهش اثرات گرد و غبار در استان تأکید کرد و گفت: همه دستگاه‌های اجرایی با توجه به اهمیت و حساسیت این موضوع، باید طرح و برنامه منسجم خود را ارائه داده و برای جذب اعتبارات ملی تلاش کنند.

معاون عمرانی استانداری قم با اشاره به ادامه روند خشکسالی که می‌تواند دریاچه نمک را به یک مخاطره زیست محیطی در مرکز کشور تبدیل کند، گفت: این موضوع باید به شکل جدی از سوی سازمان حفاظت محیط زیست پیگیری شده و جلسات همکاری و هماهنگی با حضور استانداران ۷ استان مرتبط برگزار شود.

بهشتی با اشاره به کمبود شدید منابع آبی دراستان قم، بر لزوم عدم شکل گیری صنایع آب بر در استان تأکید کرد و گفت: باید زیرساخت‌های لازم برای استفاده حداکثری از پساب شهر قم در جهت توسعه فضای سبز به ویژه کمربند سبز شهری و همچنین توسعه کشت صنعتی چوب فراهم شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم در پایان با بیان اینکه بوستان جنگلی ثامن الائمه (ع) دارای جانمایی مناسبی برای کاهش اثرات گرد و غبار است، از بررسی جابجایی حریم شهر قم با توجه به ایجاد شهرستان‌های جدید خبر داد و گفت: بیش از ۱۲۰ هکتار از این بوستان ۴۲۰ هکتاری که کاشته و سبز شده است، با جابجایی حریم شهر قم در اختیار شهرداری قرار می‌گیرد.

جلسه کارگروه مدیریت گرد و غبار استان قم با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری قم برگزار شد.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.