
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، کیاست سپهری فرمانده مرزبانی استان کرمانشاه گفت : مرزداران استان کرمانشاه در راستای دستور العملهای صادره از سلسله مراتب فرماندهی مبنی بر مبارزه با ورود محموله سلاح و مهمات قاچاق به داخل کشور موفق به تعدادی سلاح جنگی (کلاشینکف، کلت کمری و سیمینوف) از قاچاقچیان شدند.
او با بیان این که مبارزه بیامان با قاچاقچیان سلاح و مهمات و برهم زنندگان امنیت داخلی کشور از اولویتهای کار مرزبانی است، گفت : مرزداران خستگیناپذیر این استان با استعانت از درگاه خداوند متعال و تحت زعامت مقام معظم رهبری از هیچ کوششی در برقراری امنیت مرزهای این کشور اسلامی و مبارزه با قاچاق سلاح ومهمات فروگذار نخواهند کرد.
فرمانده مرزبانی استان کرمانشاه ضمن بیان این موضوع که ما همه سرباز ولایت هستیم و با توکل به خداوند متعال از مرزهای ایران اسلامی به خوبی حراست میکنیم، افزود: با تلاشهای شبانهروزی مرزداران کشور عزیزمان، در انجام وظایف مرزداری و مرزبانی از جانمان هم دریغ نمیکنیم و تا مرزداران کشور بهعنوان مدافعان وطن در مرزها حضور دارند جایی برای اقدامات قانونگریزانه وجود ندارد .
انتهای پیام/د