
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، دکتر غلامعلی جاودان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به کم بودن میزان مصرف غذای دریایی در هرمزگان افزود: اکنون مصرف غذای دریایی در سفره مردم هرمزگان هفتهای یک وعده است درحالیکه این میزان باید دستکم بصورت یک روز در میان باشد.
دکتر جاودان گفت: مصرف مواد غذایی گیاهی بویژه سبزیجات نیز در رژیم غذایی مردم استان ناکافی است و این موضوع باعث بروز بیماری در درازمدت میشود که برای جلوگیری از این موضوع باید مصرف میوه و سبزیجات در رژیم غذایی بیشتر شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، کیفیت و سلامت مواد غذایی را دو مقوله مهم در سلامت جامعه و افراد دانست و افزود: متاسفانه جوانان بیشتر به غذاهای فست فودی روی آورده اند و با توجه به اینکه این مواد غذایی ارزش غذایی کمی دارند، مصرف آنها منجر به چاقی و بیماری میشود.
دکتر جاودان گفت: مصرف بیش از حد چربی، نمک و افزودنیهای غذایی منجر به دیابت، چاقی و در نهایت انواع سرطان و بیماریهای عروقی میشود.
انتهای پیام/ع