محمدحسنی گفت: هیچکدام از فعالان سازمان اوج عضو هیچ نهاد رسمی نیستند و حضورشان هر سال تمدید می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، احسان محمدحسنی رئیس سازمان رسانه‌ای اوج، در نشست خبری دهمین سالگرد تاسیس این سازمان گفت: سازمان اوج سال ۱۳۹۰ بعد از دو سال بررسی و مطالعه تاسیس شد؛ حدود دو سال تمام عملکرد خروجی دستگاه‌های رسمی فرهنگی کشور را بررسی کردیم و به طراحی سازمانی رسیدیم که خارج از مجموعه‌های رسمی باید فعالیت می کرد.

محمدحسنی افزود: هیچکدام از فعالان سازمان اوج عضو هیچ نهاد رسمی نیستند و حضورشان هر سال تمدید می‌شود. حجم نیروی انسانی در اوج کم و حدود ۱۰۰ نفر است که باعث شده هزینه‌های زیادی را کاهش دهد و هرچه در آمد داشتیم، در تولید سرمایه‌گذاری کردیم.

آغاز فعالیت سازمان اوج با سرمایه ۵۰۰ میلیون تومانی!

رئیس سازمان رسانه‌ای اوج عنوان کرد: ما در سال ۹۰ با ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه فعالیت خود را شروع کردیم.

محمدحسنی ادامه داد: چند اصل کلی در سازمان اوج مطرح است که ذیل شعار «ادب از که آموختی، از بی ادبان» قرار دادیم؛ یعنی تصمیم گرفتیم هر اشتباهی بقیه سازمان‌ها انجام دادند، انجام ندهیم.

او افزود: در سال‌های گذشته تلاش کردیم که از ورود به حوزه‌های اقتصادی غیرمرتبط خودداری کنیم؛ مورد بعدی این است که در ستاد‌های نامزد‌های انتخاباتی حضور نداشتیم، البته برای افزایش مشارکت در انتخابات فعالیت کردیم، ولی به ستاد‌های انتخاباتی ورود پیدا نکردیم.

رئیس سازمان اوج گفت: یکی از وظایف سازمان اوج مطالبه گری است که این موضوع را در فیلم سینمایی بادیگارد مشاهده کردیم. به دنبال وظیفه مطالبه گری، وقتی اعتراضات مردمی مطرح شد، فیلم خروج را ساختیم و زمانی که کشور درگیر داعش بود، فیلم سینمایی به وقت شام و سریال پایتخت ۵ و نزدیک ۲۰۰ اثر و مستند را تولید کردیم.

محمدحسنی با بیان خاطراتی از روز‌های پخش سریال پایتخت ۵ گفت: قرار بود در این سریال بابا پنجعلی به شهادت برسد که در جلساتی که با حاج قاسم داشتیم از ما خواست که این کار را نکنیم.

بارها شاهد قضاوت درباره تولیدات مجموعه اوج بودیم

رئیس سازمان رسانه‌ای اوج افزود: ما همیشه شاهد بودیم که مجموعه‌هایی که توسط اوج ساخته می‌شود مورد قضاوت قرار می گیرد؛ این موضوع را در سریال‌های پایتخت و آقازاده شاهد بودیم. دغدغه ما همیشه دغدغه مردم بوده است و همیشه سعی کردیم با تزریق امید به جامعه، مردم را نسبت به زندگی امیدوار کنیم.

او افزود: در طول ۱۰ سال حدود ۲۳ هزار اثر تولید کردیم و بیش از ۵ هزار نفر در فعالیت‌های ما درگیر بودند؛ همچنین حدود ۱۳۰ موسسه فرهنگی و هنری ایجاد کردیم؛ در سریال تلویزیونی پایتخت ۵، در شبکه خانگی با سریال آقازاده، مستندات تلویزیونی موسسه اوج در کنار سایر تولیدات در این سال‌ها جزو پرمخاطب‌ترین‌ها بوده است.

محمدحسنی با اشاره به اهمیت نقش جوانان در این موسسه ادامه داد: جوانان همیشه اولویت ما در این سال‌ها بودند و تعداد زیادی از کار اولی ها، اولین تجربه خود را با سازمان اوج به اجرا در آوردند.

رئیس سازمان اوج افزود: کتاب قصه های خوب برای بچه های خوب، به صورت مجموعه تلویزیونی در خواهد آمد و در آینده شاهد آن خواهیم بود.

تلاش اوج برای رسیدن به درآمد هزار میلیارد تومانی

او افزود: امیدواریم اگر مشکلی ایجاد نشود در ۳ سال آینده به درآمد هزار میلیارد تومانی برسیم.

محمدحسنی در ادامه گفت: اوج تا امروز حدود ۱۹ اثر در حوزه انیمیشن تولید کرده است که از این میان ۱۰ اثر آن توسط کار اولی ها تولید شده است.

او ادامه داد: ۶ یا ۷ اثر در حال تولید داریم که یکی از آن ها فیلم سینمایی حضرت خدیجه است که به صورت جدی روی آن متمرکز هستیم؛ البته بعید می‌دانیم که به جشنواره فجر امسال برسد ولی از این موضوع هم غافل نیستیم.

رییس سازمان رسانه ای اوج گفت: در هفته های آینده فیلم سینمایی منصور با محوریت زندگی شهید خلبان منصور ستاری اکران خواهد شد.

محمدحسنی در تشریح ساخت سریال توسط این سازمان عنوان کرد: در ۱۰ سال گذشته ۷ سریال تولید کردیم و تولید سریال ۶۰ قسمتی نجیب زادگان را در دست تولید داریم و متن سریال عمار یاسر هم در حال نگارش قرار دارد؛ در حوزه عیاری و پهلوانی سریال میاندار در پیش تولید قرار دارد و در حوزه مطالبه گری سریال باستی هیلز را در دستور کار داریم؛ در حوزه دفاع مقدس امسال ساخت اثری درباره شهید بروجردی را در دستور کار داریم که تا زمستان منتشر خواهد شد و در حوزه زن، سریال گلستان یازدهم را در مرحله پیش تولید داریم.

او ادامه داد: از خانم ها عذرخواهی می کنم چون در این سال ها با وجود تلاش هایی که برای این حوزه کردیم ولی از دید سازمان اوج، این فعالیت کافی نیست و شاید نیاز باشد مجموعه اوج دیگری با حضور و محوریت خانم ها شکل بگیرد.

محمدحسنی افزود: حلالیت و معذرت خواهی دوم خود را از خانواده های شهدا دارم و برای تک تک آثاری که ممکن است خانواده های شهدا را رنجانده باشیم، معذرت خواهی می کنیم و فکر می کنم در حوزه دفاع مقدس هم باید کارهای بیشتری انجام می دادیم و هنوز حق مطلب ادا نشده است.

رییس سازمان رسانه ای اوج عنوان کرد: ما هیچ محدودیتی در کار با افراد در زمینه دغدغه های مردم نداریم و حتی اگر کارگردان آمریکایی هم بتواند حرف های مردم را برای بیرون کشور بزند، با او همکاری خواهیم کرد.

او ادامه داد: تلاش می کنیم حق الزحمه هنرمندان را سر وقت و با ادب و تواضع به آن ها پرداخت کنیم، البته که این موضوع باعث شده است که هنرمندان هم به ما اعتماد داشته باشند و از ما رضایت داشته باشند.

محمدحسنی افزود: در سال های گذشته سعی داشتیم همه اقشار را مورد توجه قرار دهیم که روحانیت هم از این قاعده مستثنی نبود و ما آن را هم مورد نقد قرار دادیم.

رئیس سازمان رسانه‌ای اوج درباره پرداختن به شخصیت‌های بزرگ تاریخی و مذهبی گفت: پرداخت مستقیم به شخصیت‌های بزرگ تاریخی و مذهبی قطعا با مشکلاتی دچار خواهد شد که شاید بهتر باشد با به تصویر کشیدن حاشیه زندگی این افراد، این طرح‌ها را کلید بزنیم؛ مثلا در فیلم حضرت خدیجه یا در فیلم عمار یاسر به این موضوع خواهیم پرداخت.

او افزود: شاهنامه یکی از ابزار‌هایی است که می تواند الگوی فیلمسازی قرار بگیرد و ما این آمادگی را داریم که در آینده نزدیک از این کتاب الگو بگیریم.

محمدحسنی در ادامه بیان کرد: در حوزه پخش، به پخش موثر نگاه می‌کنیم و این موضوع را در همه زمینه‌ها در دستور کار قرار دادیم، ولی اینکه خودمان یک پلتفرم جدا راه اندازی کنیم و از طریق آن آثار خود را منتشر کنیم، در دستور کار نداریم.

رئیس سازمان اوج در ادامه با اشاره به برنامه ریزی برای برگزاری کنسرت گفت: در حوزه برگزاری کنسرت برنامه‌هایی داریم؛ مجموعه مأوا تاکنون فعالیت‌های زیادی مانند سینما ماشین، هیئت ماشین و کاروان امید را داشته و اگر اثری را پیدا کنیم که قابلیت اجرا در کشور را داشته باشد حتما از آن حمایت خواهیم کرد؛ حتی به برگزاری کنسرت در طبیعت هم فکر کردیم و در حال برنامه ریزی برای آن هستیم.

چرا اوج در ساخت سریال فاخر موسی (ع) نقشی ندارد؟

او در خصوص حضور سازمان اوج در تولید ساخت سریال حضرت موسی عنوان کرد: صحبت‌هایی در آغاز فعالیت حاتمی کیا با اوج در خصوص ساخت سریال حضرت موسی توسط سازمان اوج انجام شد، ولی به نتیجه نرسید؛ اما اگر رسانه ملی از این موضوع حمایت کند، ما هم ظرفیت‌های خود را در اختیار مجموعه‌های حضرت موسی و سلمان فارسی قرار خواهیم داد.

محمدحسنی درباره تعامل با دستگاه‌های فرهنگی تصریح کرد: بنای اوج بر تعامل و همکاری با همه دستگاه‌های فرهنگی بوده است و دوست داشتیم در کنارشان باشیم و هیچوقت قصد رقابت با آن‌ها را نداشتیم.

او در توضیح اکران نشدن فیلم‌های مصلحت و لباس شخصی گفت: درباره فیلم‌های مصلحت و لباس شخصی سوء تفاهماتی با قوه قضائیه وجود دارد که باید با مذاکره آن را حل و فصل کنیم.

رئیس سازمان اوج درباره قرارداد این مجموعه با سریال پایتخت ۵ گفت: قرارداد ما با خانم غفوری، تهیه کننده در پایتخت ۵ حدود ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون بوده و درآمد این سریال از آگهی قبل، حین و بعد سریال حدود ۱۸۳ میلیارد بود؛ برای فصل بعد هم برنامه و داستان داشتیم، ولی به نقطه‌ای رسید که مردم را هم نا امید کرد، ولی بعید می دانم در فصل ۷ در خدمت این سریال باشیم خیلی بعید است و امیدواریم در کار‌های دیگر با آقای مقدم همکاری داشته باشیم.

محمدحسنی ادامه داد: در حوزه هنر‌های تجسمی در حوزه عکس هیچ زیر مجموعه‌ای ایجاد نکردیم؛ چون مجموعه‌های زیادی در این زمینه حضور دارند. در حوزه گرافیک هم خانه طراحان انقلاب اسلامی وجود دارد که کار‌های خوبی انجام می‌دهد؛ در حوزه‌های دیگر هم حس کردیم از نظر رسانه‌ای اثربخشی در این زمینه وجود ندارد و فعلا در اولویت ما قرار ندارد؛ ولی ممکن است در آینده به این حوزه‌ها ورود کنیم. قرار نیست در همه حوزه‌ها فعالیت کنیم، ولی تلاش می کنیم ظرفیت‌هایی که مغفول است را به کار بگیریم.

محمدحسنی در پایان با اشاره به مشکلات راه اندازی سینما ماشین عنوان کرد: برای راه اندازی سینما ماشین با شهرداری های شهرهای مختلف صحبت کردیم که امکانات در اختیار ما قرار دهند؛ ولی این اتفاق نیفتاد، همچنین فیلمسازان قصد نداشتند که فیلم های خود را برای اجرا در سینما ماشین در اختیار ما قرار دهند.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.